kkn

Počela koncertna sezona u Bitef-u: Kanda, Kodža i Nebojša sledeći koncert u nizu

Prvi beogradski nastup benda Kanda, Kodža i Nebojša posle neveselih zbivanja tokom proleća i leta ove godine, održaće se na letnjoj sceni BitefArtCafea na Kalemegdanu, u četvrtak, 24. septembra.

U fokusu će biti izbor sa aktuelnog retrospektivnog albuma “Popis”, uz proverene komade iz bogatog opusa Kande kodže i Nebojše. KKN su jedan od ključnih sastava sa rok scene iz devedesetih godina, grupa jedinstvene poetske vizije, čiji rad ostaje upamćen kao jedan od vrhunaca pozne faze razvoja našeg rokenrola. Počeli su 1990. kao sastav prijatelja, da bi se tokom sledećih decenija KKN upisali u kolektivnu svest kao neočekivani glasnogovornici svoje generacije. Jedinstveni Oliverov vokal i pojava izdvojili su se prirodno kao centralna tačka pažnje publike, ali su sjajne sposobnosti izuzetno originalnih muzičara pokazale da se radi o grupi koja će još dugo ostati prisutna. KKN je sastav koji već 30 godina sa uspehom odgovara na pitanje kakav je rokenrol potreban u našim krajevima – strasan i angažovan, uvek u ljubavi sa publikom.

Ulaznice za sve koncerte se mogu naći u šoping centru Ušće, ali se preporučuje online kupovina preko sajta tickets.rs. Koncerti počinju tačno u 22h i moraju se završiti do trideset minuta posle ponoći.