Najbolji Spajdermen svih vremena stiže u bioskope za 7 dana


Od 16. decembra u bioskopima širom zemlje

Počelo je odbrojavanje za najiščekivaniji film godine „Spajdermen: Put bez povratka“ (Spider-Man: No Way Home)! Obožavaoci su uzbuđeni – ostalo je još samo sedam dana do prikazivanja najboljeg Spajdermena svih vremena! Zahvaljujući sipatičnom Spajdermenu, multiverzumu i Sony Pictures-u na veliki ekran vratiće se neki od najvećih zlikovaca Marvelovog univerzuma. To je bioskopsko iskustvo koje fanovi neće zaboraviti kada film konačno bude objavljen 16. decembra!

Spajdermen: Put bez povratka“ prati događaje iz filma „Spajdermen: Daleko od kuće“ iz 2018. godine, u kojem je negativac Misterio otkrio pravi identitet Spajdermena – Pitera Parkera (Tom Holand). Po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj.

Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter traži od doktora Strejndža (Benedikt Kamberbač) da iskoristi svoju magiju da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum.

Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.

Fanovi će biti u prilici da  na velikom platnu vide Doktora Oktopusa (Alfred Molina), Zelenog Goblina (Vilijem Defo), Elektra (Džejmi Foks), Sandmana (Tomas Hejden Čerč) i Lizarda (Ris Ivans) – koje sve igraju njihovi originalni glumci.

Obožavaoci moraju da sačekaju još 7 dana do izlaska filma, ali mogu bar da ponovo pogledaju sve filmove koji su doveli do filma „Spajdermen: Put bez povratka“.