blink

Na prvom Blink festivalu u Beogradu dve festivalske bine

Blink festival 25. i 26. juna dvorište fabrike Kluz

Pored muzičkog programa na dve festivalske bine, 25. i 26. juna na prvom Blink festivalu u Beogradu posetioce očekuje bogat prateći program i zanimljivi izlagači.

Uz nastupe hedlajnera za ove dve večeri, Ružno Pače, Kukus, Sixpack, rezidente festivala, bend Keni nije mrtav, u prostoru nekadašnje fabrike Kluz, programu na glavnoj bini pridružiće se još i Ivan Jegdić, kantautor jedinstvenog glasa i kao i hrvatski punk duo Luzeri, koji će se premijerno predstaviti publici u Srbiji.

Festivalske kapije se otvaraju od 17h, a program otpočinje Jing&Jang plesnim takmičenjem čiji će host biti BG Funk, dok muzički program otvara “New artist showcase” na kom će se publici predstaviti nekoliko novih izvođača.

svg%3E
Blink mapa

Pošto posetioce festivala prvi put očekuje ovakva produkcijska postavka u Kluzu, Blink festival je objavio mapu, pozicije bina i pratećeg programa, kao i način na koji će publika fukcionisati između dva stejdža.

Od skejta, crtača stripova, tattoo majstora do analognih fotografija.

Pored muzičkog programa, u festivalskom prostoru između dve bine posetioce očekuje raznolik prateći program. Dino Brničanin, crtač stripova poznat kao Art.xv će na licu mesta raditi stripove i karikature posetiocima, a one će, već u toku festivala, biti objavljivane na drušvenim mrežama festivala.

Za ljubitelje skejta tu su Kobazz i Trasher, a za Anime fanove, svoja iznenađenja priprema jedan od najvećih Anime koncepta u Srbiji, Animeshoprs. Takođe, posetioci festivala će imati priliku da urade tetovažu ili npr. novu frizuru.

Karma stage – mesto dobrih žurki

Uz program glavne bine, objavljena su i imena izvođaća na Karma stejdžu pod sloganom “Let`s party”, pa u subotu posetioce očekuje sjajan provod uz “PopZone” i “Vikendcelunoć” tematski kolektiv 

U subotu, glavni deo programa Karma stejdža predviđen je za Traples iz Hrvatske, kolektiv koga ljudi znaju sa nastupa na SeaStar i Exit festivala, a tu je i “Kultura” iz Novog Sada

25. jun

Mainstage:

– Kukus

– Pajak

– Ba$ha

– Ivan Jegdić

– Tam

– Blink party

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

– Elon

– From the heart

Karma stage:

– PopZone

– Vikendcelunoć

26.jun

Mainstage

– Ružno pače

– Sixpack

– Keni nije mrtav

– Đurađ Đuričić and Blink live set

– Akomeneželiš

– Luzeri

– Raskid13

Karma stage:

– Traples

– Kultura

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji na svim prodajnim mestima servisa Tickets, kao i online. Trenutna cena dnevnih karata je 800, i kompleta za oba dana 1200 dinara. VIP kompleti koštaju 4000 dinara, dok će se na ulazu prodavati jednodnevne karte po ceni od 1000 dinara i kompleti po ceni od 1700 dinara