blink

Na prvom Blink festivalu u Beogradu dve festivalske bine

Blink festival 25. i 26. juna dvorište fabrike Kluz

Pored muzičkog programa na dve festivalske bine, 25. i 26. juna na prvom Blink festivalu u Beogradu posetioce očekuje bogat prateći program i zanimljivi izlagači.

Uz nastupe hedlajnera za ove dve večeri, Ružno Pače, Kukus, Sixpack, rezidente festivala, bend Keni nije mrtav, u prostoru nekadašnje fabrike Kluz, programu na glavnoj bini pridružiće se još i Ivan Jegdić, kantautor jedinstvenog glasa i kao i hrvatski punk duo Luzeri, koji će se premijerno predstaviti publici u Srbiji.

Festivalske kapije se otvaraju od 17h, a program otpočinje Jing&Jang plesnim takmičenjem čiji će host biti BG Funk, dok muzički program otvara “New artist showcase” na kom će se publici predstaviti nekoliko novih izvođača.

Blinkmapa
Blink mapa

Pošto posetioce festivala prvi put očekuje ovakva produkcijska postavka u Kluzu, Blink festival je objavio mapu, pozicije bina i pratećeg programa, kao i način na koji će publika fukcionisati između dva stejdža.

Od skejta, crtača stripova, tattoo majstora do analognih fotografija.

Pored muzičkog programa, u festivalskom prostoru između dve bine posetioce očekuje raznolik prateći program. Dino Brničanin, crtač stripova poznat kao Art.xv će na licu mesta raditi stripove i karikature posetiocima, a one će, već u toku festivala, biti objavljivane na drušvenim mrežama festivala.

Za ljubitelje skejta tu su Kobazz i Trasher, a za Anime fanove, svoja iznenađenja priprema jedan od najvećih Anime koncepta u Srbiji, Animeshoprs. Takođe, posetioci festivala će imati priliku da urade tetovažu ili npr. novu frizuru.

Karma stage – mesto dobrih žurki

Uz program glavne bine, objavljena su i imena izvođaća na Karma stejdžu pod sloganom “Let`s party”, pa u subotu posetioce očekuje sjajan provod uz “PopZone” i “Vikendcelunoć” tematski kolektiv 

U subotu, glavni deo programa Karma stejdža predviđen je za Traples iz Hrvatske, kolektiv koga ljudi znaju sa nastupa na SeaStar i Exit festivala, a tu je i “Kultura” iz Novog Sada

25. jun

Mainstage:

– Kukus

– Pajak

– Ba$ha

– Ivan Jegdić

– Tam

– Blink party

– Elon

– From the heart

Karma stage:

– PopZone

– Vikendcelunoć

26.jun

Mainstage

– Ružno pače

– Sixpack

– Keni nije mrtav

– Đurađ Đuričić and Blink live set

– Akomeneželiš

– Luzeri

– Raskid13

Karma stage:

– Traples

– Kultura

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji na svim prodajnim mestima servisa Tickets, kao i online. Trenutna cena dnevnih karata je 800, i kompleta za oba dana 1200 dinara. VIP kompleti koštaju 4000 dinara, dok će se na ulazu prodavati jednodnevne karte po ceni od 1000 dinara i kompleti po ceni od 1700 dinara