All Roads Lead To Rome

Ljubav i romantika, dve stvari bez kojih ne možemo

Predlozi filmova

Iako su ljubav i romantika dve stvari bez kojih ne možemo i koje su, baš iz tog razloga, svakodnevno prisutne u našim životima, februar je ipak mesec kada ove energetske pokretače ne treba da štedimo, već da ih pojačamo na maksimum. Naši predlozi filmova za ovu sedmicu su samo neki od saveta kako to i da uradite…

Dan zaljubljenih je sve bliže, a specijalno za ovu priliku za vas smo odabrali i najlepše romantične filmove uz koje možete uživati sa svojim partnerom, a jedan od njih je film „Princ i ja 2: Kraljevsko venčanje“. Nedeljno prepodne započnite ljubavnom atmosferom i prepustite se ovoj romantičnoj komediji koja će se emitovati u 10:35h na kanalu Film Box Stars. Film je nastavak romantične fantazije iz 2003. godine. U prvom filmu, Pejdž, studentkinja sa Srednjeg zapada, zaljubljuje se u Edvarda, kada shvati da je on zapravo danski princ. U nastavku, Pejdž i Edi suočeni su sa nekoliko vekova starim dekretom, prema kome danski princ koji oženi običnu ženu, koja nije plemenite krvi, mora da preda tron. Glavni glumci su Kam Heskin, Luke Mably, Maryam d’Abo i Paulina Bakarova.

I veče treba nastaviti u istom raspoloženju, pa vam zato predlažemo film „Delikatnost“ u kome glavne uloge tumače Audrey Tautou, François Damiens i Bruno Todeschini, a emitovaće se u 19:10h na kanalu Film Box Premium. Lepa Natalija se nakon muževljeve smrti baca u ralje posla. Nakon nekog vremena se sprijateljuje s Markusom, njenim radnikom. Odnos se produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti mogu da dovedu do raspada nečega do čega im je neobično stalo.

S obzirom na to da je ovaj dan rezervisan za mnogo romantike i emocija, i film „Svi putevi vode u Rim“ u kome glume Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Paz Vega, Claudia Cardinale i Rosie Day, odgovara ovim kriterijumima. Megi je samohrana majka i fakultetska profesorka iz Njujorka. U pokušaju da pronađe zajednički jezik sa Samer, njenom ćerkom tinejdžerkom, Megi odlazi u selo u Toskani, gde je kao mlada provela mnogo vremena. Odmah po dolasku Megi nailazi na Luku, zgodnog bivšeg momka koji je i dalje neženja i živi sa svojom osamdesetogodišnjom majkom, Karmen. Samer, kojoj nedostaje žestoki momak iz Njujorka, zajedno s Karmen, koja uprkos Lukinom protivljenju planira da se uda za Marselina, njenu jedinu pravu ljubav, impulsivno kradu Luki kola i beže u Rim. Megi i Luka kreću u poteru za njima. Film pogledajte na kanalu Film Box Premium sa početkom u 22:35h.