LAMBORGHINI

LAMBORGHINI: Dan u znaku automobila u Cinestar bioskopu

Premijera filma LAMBORGHINI, izložba fotografija Aleksandra Savina i pravi Lamborgini Aventador

Obožavaoci automobila i dobrih filmova imaće pravi dan za uživanje u četvrtak, 8. decembra od 19.30 časova u jednom od najlepših beogradskih bioskopa koji je postao sinonim za izuzetne događaje – CineStar (Ada Mall). Ovoga puta održaće se događaj različit od svega do sada. Svi posetioci bioskopa imaće priliku da uživo vide izloženi automobil Lamborghini Aventador SVJ, na parkingu pored CineStar bioskopa (4. sprat), a takođe će biti priređena i izložba fotografija  Aleksandra Savina, poznatog profesionalnog fotografa auto-industrije, o eri Lamborginija.

Kruna večeri biće premijera filma “Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu” o Feručiju Lamborginiju koji je bio čuven po projektovanju i proizvodnji legendarnih Lamborgini luksuznih sportskih automobila. Jedan od najbogatijih ljudi u Italiji, Lamborgini je imao  drugačiji automobil za svaki dan u nedelji i bio je poznat po svojoj  ljubavi prema raskošnom stilu života. Ovo ostvarenje, u distribuciji Blitz Filma, izaziva veliku pažnju publike – u istom terminu je otvorena druga projekcija, jer je prva rasprodata u rekordnom roku.

Očekuju se brojni gosti iz javnog života i sveta auto-industrije, a najsrećniji će imati mogućnost da osvoje poklone za svoj automobil, kao što su: auto patosnice TST auto salona, vredni Titanium setovi za detaljno čišćenje automobila, dok će sam autor izložbe, Aleksandar Savin, pokloniti nekoliko svojih fotografija najsrećnijim gledaocima.

Film “Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu”  režirao je i napisao Oskarovac Bobi Moresko, uloge tumače:  Mira Sorvino (dobitnica Oskara za film “Moćna Afrodita”), Frank Grilo, Gejbrijel Bern.

Više detalja o događaju i terminima kada se može pogledati film “Lamborgini: čovek koji je stvorio legendu” može se naći na sajtu CineStar bioskopa: https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/lamborgini-covek-koji-je-stvorio-legendu/8385 i na CineStar Srbija  društvenim mrežama Facebook i Instagram.