mission

Kako da prikupite novu energiju na početku Nove godine?

Preporučujemo filmove uz koje ćete uživati

S obzirom na to da nam se bliže praznici, ovaj mesec je period kada završavamo sve obaveze koje imamo, kako bismo u novu godinu ušli sa novom energijom. Svodimo račune, pripremamo završne izveštaje, bavimo se popisima… Pošto je decembar mesec pun akcija, u celoj toj pripremi za „bolje sutra” treba naći vremena i za kvalitetan odmor, zato vam preporučujemo filmove uz koje ćete uživati.

Za početak, u četvrtak, 3.12. u 18:50h na kanalu Film Box Premium pogledajte film „Nemoguća misija – Otpadnička nacija” u kojoj će vas zabavljati Tom Kruz, Rebeka Ferguson i Džeremi Rener. Direktor CIA Hanli (Boldvin) ubeđuje komitet senata da raspusti IMF, u kojoj je Itan Hant (Kruz) ključni pripadnik, a glavni adut za ovakav zahtev je neopreznost agencije IMF. Sada potpuno sam, Hant kreće na tajanstvenu i smrtonosnu organizaciju pod imenom Sindikat.

Petak, 4.12. je takođe rezervisan za kanal Film Box Premium i film „Nindža Kornjače” koji će se emitovati u 15h. Tama se nadvila nad Njujorkom otkada je Sekač sa svojom zlom vojskom preuzeo kontrolu nad svim i svačim, od policajaca do političara. Budućnost nije nimalo svetla, sve dok četvorica braće ne izađu iz kanalizacije i otkriju svoju sudbinu kao Mladi Mutanti Nindža Kornjače. Kornjače ubrzo udružuju snage s neustrašivom TV voditeljkom Ejpril O’Nil i njenim kamermanom Vernom Fenvikom. Zajedno će pokušati da sačuvaju grad od đavolskog plana zlog Sekača. Glavne uloge tumače Megan Foks, Vil Arnet i Vilijam Fikner. 

Nedelja je vreme za kanal Film Box Extra i akcionu komediju „Opljačkani lopov” sa početkom u 16:55h. U ovom filmu samo jedna stvar plaši apatičnog hazardera Fonga (Jackie Chan) više od dužnika koji mu zvone na vratima… Pored Džekija Čena, upoznajte se sa glumom Baoguo Čena, Bjao Juena, Šarlen Čoj, Luja Kua, Nikolasa Tsea…