TO Drugo poglavlje

Horror night uz nastavak filma ,,TO“ uz 1000 bodova i poklon knjige

Četvrtak 5. septembar od 19 časovarezervišite za Horror night u svim Cineplexx bioskopima  uz ekranizaciju nastavka najpoznatijeg i najstrašnijegromana Stivena Kinga, ,,TO”.  Karte su prodaji!

Posetioci sa bonus karticama dobijaju 1000 dodatnih bodova, aVulkan izdavaštvo obradovaće troje najsrećnijihu bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza štampanim izdanjem ove strašne priče. Crveni baloni biće sastavni deo enterijera našeg bioskopa, iskreno se nadamo da će vam se dopasti, jer u grupi fanova razloga za strah nema.

Obećanje iz prošlosti vraća nas u Deri, 27 godina kasnije. Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovno je na okupu, dvadeset osam godina kasnije. Ove sada odrasle ljude posvećene poslu i rasute širom Amerike, obećanje iz prošlosti pozvaće natrag u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Istorija se ponavlja: skoro svi protagonisti epske borbe sada su ponovo na broju, spremni da se opet uhvate u koštac s neverovatnim TO.

https://youtu.be/CTGA0jv7Lyo

 

Ulaznice za film koji ne smete propustiti na Horror night događaju, u prodaji su na  na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada, kao i online, za članove Cineplexx bonus kluba!