IMG 20231210 WA0033
Iva Štrljić, foto: PROMO

Glumica Iva Štrljić dobitnica je nagrade Business Women Awards

Glumica Iva Štrljić, koja u seriji “Igra sudbine” tumači lik Dijane Erski dobitnica je nagrade Business Women Awards za tu ulogu.

“Raduje me što sam godinu zaokružila nagradom za ulogu Dijane Erski u seriji “Igra sudbine” koju publika iskreno obožava. Mislim da je to najlepši način da uplovim i u narednu godinu sa još jačom snagom da nastavim da gradim ovaj lik kao i ostale na kojima trenutno radim. Oduvek sam volela novogodišnju atmosferu, onu neku lepu, mekanu i pitomu emociju koju ona sa sobom nosi, tako da sam i iz tog razloga posebno srećna što evo pored jelke držim i ovo priznanje kao jedan divan poklon publike.

Ova nagrada namenjena je damama koje su se tokom ove godine potrudile da rade na svojim snovima i ostvaruju ciljeve i na taj način skrenule pažnju svojim stvaranjem na sebe pa mi je i taj momenat kada govorimo o njoj jednako drag zato što me podstiče da kao i do sada i dalje dajem sve od sebe na svim poljima.

Novogodišnju noć isčekujem sa istim onim žarom kao u detinjstvu i to je ono što je kada govorimo o snazi žene rekla bih najvažnije,sačuvati uvek bar komadić nečeg detinjeg u sebi jer si tako uvek svež a nikad umoran. Volim ovu ulogu, snimam već evo petu sezonu sa istim poletom kao i svaku do sada. Dobar dančić i doviđence, ti simpatični detalji Dijane Erski jesu ono što mi ljudi svakodnevno govore, ono što ih zabavlja, onaj šarmantni pečat koji Dijana nosi sa sobom.

Drago mi je što je to tako. Prošle godine sam poželela nekoliko važnih želja za ovu u ponoć i drago mi je što se ova godina potrudila da mi ih i ostvari.” – izjavila je Iva Štrljić.