Glovo 4

Glovo dostavlja i dm-ove proizvode

Kompanija za brzu dostavu “Glovo” od jula dostavlja na bilo koju adresu u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu na kojoj se nalazite proizvode dm drogerija.

 Glovo, jedna od globalnih “šta god da želiš za dostavu” aplikacija ostvarila je partnerstvo sa nemačkim trgovinskim lancem dm drogerie market.

Zbog velikog broja zahteva, kao i zbog  kvaliteta i širokog asortimana proizvoda, najtraženiji proizvodi u ponudi dm drogerija kao i njihove robne marke, sada se mogu naručivati preko Glovo aplikacije. Građani Beograda, Novog Sada, Pančeva i odnedavno i Niša, zahvaljujući Glovo aplikaciji sada mogu još jednostavnije da naručuju i uživaju u kvalitetnoj robnoj marci dm drogerija kao i najtraženijim proizvodima po pristupačnoj ceni.

Glovo aplikacija omogućava da se preko nje ma gde da se nalazite unutar gradske zone, poručite sve što vam je potrebno a da se plati karticom ili ako nije moguće drugačije i gotovinom. Glovo aplikacija  omogućava korisnicima naručivanje i dostavu bilo čega – od hrane i namirnica poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata. U vreme COVID -19 naručivanje preko aplikacija je u porastu i kao vid koji je najbezbdniji za dostavu namirnica i proizvoda na kućnu adresu bez potrebe da se izlazi napolje i rizikuje bezbednost.

FOTO: Glovo/dm