Screen Shot 2020 07 21 at 21.07.44

Izabrana dela Edgara Alana Poa uskoro u prodaji

Za sve ljubitelje klasične književnosti sjajna vest: Izabrana dela velikog pisca Edgara Alana Poa uskoro u prodaji! Svi koji cene klasike svetske književnosti i pisce čija dela menjaju literarne tokove poželeće da svoju kućnu biblioteku oplemene ovakvom knjigom. Oni koji se prvi put susreću sa delima ovog slavnog američkog pisca sigurno će pronaći svoju omiljenu priču.

U svojoj plodnoj produkciji, Edgar Alan Po, majstor za misteriju i sablasno, pisac neobične genijalnosti i vizionarske mašte, suočio nas je sa atmosferom jeze i straha, sa bizarnim i tajanstvenim zapletima, zastrašujućim i halucinantnim, istražujući senovita područja skrivena iza prividne normalnosti našeg postojanja.

Od zloslutnih alegorija do napetosti i neizvesnosti, njegove priče nezaboravna su i originalna istraživanja mračnije strane života, bezvremeni uvid u najzagonetnije kutke ljudske duše, remek-dela u kojima se sjedinjuju strava i zločin, tama i ludilo, ljubav i smrt.

Čuveni Šarl Bodler jednom prilikom je rekao: „Nema priče dostojne ovog imena ako od prve reči ne izazove kod čitaoca neodoljivu želju da što pre stigne do poslednje stranice i spozna rešenje.“ Ime Edgara Alana Poa odjekuje celim svetom i tako kroz vekove. Bio je veliki umetnik i inspiracija mnogim generacijama koje su stvarale posle njega.

Originalnost i snaga stvaralačkog duha ovog slavnog pisca, koji je i dan-danas jedan od najčitanijih američkih autora, posebno dolaze do izražaja u formi pripovedaka. Zbog toga se radujemo što imamo priliku da našim čitaocima predstavimo knjigu Izabrana dela, koja će uskoro biti u prodaji putem sajta www.vulkani.rs.