Sumarice KG

Gde sve možete da istrčite prvu digitalnu trku u Srbiji

Peto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u septembru 2020. godine, ovoga puta u online formatu.

Takmičenje u digitalnom formatu podrazumeva trčanje od 5km (od 1. do 30. septembra), samostalno ili u manjim grupama, a prema važećim odredbama u datom trenutku Vlade Republike Srbije. Svi učesnici prijavljuju svoje rezultate na online platformu, gde će sudije, nakon provere, odobriti rezultate, koji se onda kategorišu na konačnoj rang listi.

Cilj prve digitalne trke u Srbiji je da se zaposleni sretnu na stazama svojih gradova, mahnu jedni drugima, slikaju selfi, okače svoj rezultat, a poslodavcima pokažu da i dalje brinu o svom zdravlju, ali i motivaciji da trče za svoju kompaniju. 

Prvu digitalnu trku možete da istrčite bilo da živite i zaposleni ste u Subotici, Nišu, Novom Sadu, a organizatori sa vama dele nekoliko najatraktivnijih lokacija za trčanje u našoj zemlji.

Subotica – Palićko jezero

Palićko jezero je verovatno najepši deo za trčanje u Subotici. Staze su prohodne i ravne i tu možete da napravite svojih brzih 5km, ali i da pošetate i uživate u prirodi.

dfdafa3a 80f3 430d b508 01f61fdab135

Niš – Tvrđava

Sjajno okruženje sa prohodnim stazama. Biće vam potrebno nekoliko krugova da dođete do 5km, ali ćete biti u hladovini, što će vam olakšati posao.

Niš – Pored reke

Još jedan predlog za stazu u Nišu je plato uz Nišavu. Ravnija staza, osvetljena i prijatna za trčanje.

Beograd – Ada Ciganlija

Savsko jezero je mesto gde se okuplja najviše trkača rekreativaca u Beogradu. Ako imate u planu da istrčite trku u toku radnih dana ili rano ujutru, može da bude idealno mesto.

Beograd – Reke

Beograd je grad koji leži na dve reke. To nam daje mogućnost da trčimo na kejovima, na ravnim i lepo uređenim stazama.

Naši predlozi su:

Dunavski kej – od Brankovog mosta prema Hotelu Jugoslavija i nazad. Nastavak ka Zemunu je moguć, ali gužva može da vas uspori. Savski kej – Jako lepa staza u blokovima, obratite pažnju na komarce i gužvu ako trčite predveče. Dunavski kej na Dorćolu – ovo je staza skoro idealna za dobre rezultate. Gužve su daleko manje nego na drugim delovima pored reke, staza je ravna i cela staza prolazi skoro do Luke Beograd do Ade Ciganlije, što je i više od 5 km i sigurno ćete imati prostora da istrčite dobru trku.

 

Beograd – Parkovi i šume

U Beogradu često trčimo u parkovima. To su uglavnom kraće staze pa će vam trebati više krugova, ali ćete biti u hladu i neće biti mnogo gužve.

Neki od predloga su: Hajd Park, Košutnjak, Zvezdarska šuma, Banjička šuma

Novi Sad – Kej

Staza Novi Sad Business Run trke je već tradicionalno na keju. Krećemo od glavnog ulaza na Štrand i trčimo 2.5km u jednom pravcu i nazad. Posle posla nije preterana gužva, a mi vam predlažemo da izaberete vreme kada ćete moći da postignete najbolji rezultat.

207ffdee 3b66 4d3f ae16 03c48c9db2e1

Trčite bezbedno i jako. 

Znamo da ćete sresti i trkače iz drugih kompanija, mahnite im i ubrzajte, pokažite ko je najbrži u vašem gradu!

Prijave i sve DETALJNE informacije, kao i mere opreza, dostupne su na sajtu www.serbiabusinessrun.com

Učinimo septembar mesecom aktivnih zaposlenih!