BTS uživo iz Seula

FENOMENALNI BTS KONCERT UŽIVO U CINEPLEXX BIOSKOPIMA 12. MARTA

OD DANAS U PRODAJI KARTE ZA GLOBALNI FENOMEN

BTS kao fenomen u sociološkom smislu, mnogo interesantniji od muzike koju plasiraju, ali nema sumnje da su njihovi albumi remek-delo čija je potražnja mnogo veća od albuma mnogih svetskih zvezda. Zato vas pozivamo da nam se pridružite dok BTS i A.R.M.Y. postaju jedno sa muzikom i plesom u ovom nezaboravnom iskustvu koncerta uživo koji se emituje iz Seula u Cineplexx UŠĆE Shoping Center, Cineplexx BIG Kragujevac, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima!

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

„BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE“ je najnovija serija svetske turneje koju predvode pop ikone 21. veka BTS, sa moćnim nastupima i najvećim hit pesmama iz čitave njihove neverovatne karijere. Ne propustite „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEUL: LIVE“ da biste videli RM, Jin, SUGA, J-hope, Jimin, V i Jung Kuk na velikom platnu u Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx BIG Kragujevac, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima. Od 09:45h očekuje vas uživo prenos, a u 13:45h snimak prenosa.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx BIG Kragujevac, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima ili putem aplikacije CineplexxRS.

Ne treba nam dozvola za ples! Vidimo se 12. marta!