Dungeons Dragons – Odanost medu lopovima PREMIJERA15
Dungeons & Dragons – Odanost među lopovima, foto: Dragan Damjanović

Dungeons & Dragons – Odanost među lopovima od danas u bioskopima

Sinoć je u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade održana svečana premijera avanture Dungeons & Dragons – Odanost među lopovima. Ceo bioskop odisao je neverovatnom energijom i dobrim raspoloženjem, a specijalna dekoracija dočarala je magičan, izmaštan srednjovekovni svet, u kom vladaju zmajevi, čarobnice i vitezovi.

Prisutni gosti imali su priliku da se fotografišu sa kosplejerima u posebnom delu koji dočarava scene iz filma, što je dodatno uticalo na savršeno raspoloženje pred početak premijerne projekcije.  Film Dungeons & Dragons – Odanost među lopovima, koji je inspirisan čuvenom društvenom igrom HASBRO’S DUNGEONS & DRAGONS je oduševio ne samo ljubitelje igara i epske fantastike, već i kompletnu, veoma šarenoliku publiku na sinoć održanoj premijeri . U punoj bioskopskoj sali mogao se čuti smeh, navijanje, osetiti adrenalin, a pojedine scene ispraćene su i aplauzo

Šarmantni lopov i grupa nesvakidašnjih avanturista upustili su se u epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju. Međutim, kada se sukobe sa pogrešnim ljudima, stvari kreću po zlu. Dungeons & Dragons – Odanost među lopovima predstavlja nam bogati svet i razigrani duh legendarne igre sada na velikom platnu, u urnebesnoj avanturi prepunoj akcije.