CineStar Dzon Vik 4 Dragana Danicic foto Irina Duplevskaja DSC 3467
CineStar, Dzon Vik 4, foto: Irina Duplevskaja

Džon Vik 4 stigao u Srbiju! 

Nastavak čuvene sage – Džon Vik 4, koga tumači Kijanu Rivs, stigao je u Srbiju ekskluzivno 21. marta u CineStaru (Ada Mall), a zatim će se naći na redovnom programu bioskopa, u distribuciji Blitz Filma.

Na pretpremijernoj projekciji franšize koja donosi preko 160 minuta vrhunske akcije, bile su brojne ličnosti  iz poslovnog sveta, baš kao i javne ličnosti (Tiana Upcheva, glumica, Dragana Daničić, novinarka, Nela Bunčić, influenserka) a svi su uživali u posebnoj atmosferi. Bioskopski hol bio je pretvoren u pravi VIP  prostor uz degustaciju izuzetnih Moon Sushi zalogaja, koktele i posebno uređenje, a najsrećnije su dočekali i vredni pokloni, među kojima su bili Samsonite i Ada Mall VIP loyalty kartice.  

Radnja najnovijeg  filma o Džonu Viku odvija se širom sveta i donosi akciju posebne vrste. Džon Vik se suočava sa svojim najsmrtonosnijim protivnicima do sada u nadolazećem četvrtom nastavku serijala. Cena za njegovu glavu raste i Džon Vik vodi svoju borbu protiv Visokog Stola na globalnom nivou. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog sveta, film vodi gledaoce u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin. 

Pored Rivsa, uloge tumače Bil Skarsgard, Lorens Fišbrn, Doni Jen i nažalost nedavno preminuli Lens Redik.  Cela ekipa Džon Vik 4 filma odala je posebnu počast svom preminulom kolegi na nedavnoj premijeri u Los Anđelesu, kada su na odeći nosili plavu traku, jer je upravo plavo bila omiljena boja Lensa Redika.