Osama kasaba

April u Zvezdara teatru

Danas, 25. marta, počinje prodaja ulaznica za predstave sa aprilskog repertoara Zvezdara teatra.

Naša nova predstava Berači snova biće izvedena u čak četiri termina. Posle dužeg vremena gledaćemo predstave FeliksLjubav u Savamali, Bajku o pozorištu, kao i predstavu Osama-Kasaba u Njujorku. Sve predstave biće izvedene sa početkom od 18.30 časova.

Zvezdara teatar

Prethodnih meseci onlajn kupovina karata se pokazala kao najjednostavnija i najbrža opcija za nabavljanje ulaznica, a koja je u nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji skoro u potpunosti smanjila čekanje u redovima ispred blagajne pozorišta. U prilog onlajn kupovini ide i činjenica da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca, dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na istoj.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će do kraja MARTA raditi radnim danima od 12 do 18.30 i dva sata pre početka predstave.

Radno vreme blagajne u  APRILU (do sledeće objave repertoara) biće petkom od 12 do 18.30 časova i dva sata pre početka svake predstave.

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Zvezdara teatar
https://www.youtube.com/watch?v=-4ZLpLes8-I

foto: Nikola Vukelić