fbpx
LookerWeekly.com magazin

Dani žena u Metropolisu

Povodom predstojećeg praznika, Međunarodnog dana žena, Muzička kuća Metropolis organizuje vikend manifestaciju “Dani žena u Metropolisu”!

U petak, 6. marta od 20 časova u  Muzičkoj kući Metropolis nastupiće heroina domaće alternativne scene –  Maja E – Play koja je će ovom prilikom  “zavrteti” svoju omiljenu plejlistu.

Subota, 7. mart je dan rezervisan za bluz. Od 21 čas očekuje nas koncertni nastup talentovane kantautorke Katarine Pejak koja je prošle godine objavila  album “Roads That Cross” za izdavačku kuću  Ruf Records i održala seriju koncerata u okviru Blues Caravana .

Muzička kuća Metropolis poseban program priprema i u nedelju, 8. marta kada će se od 19 časova publici predstaviti DJ duo Cure Šure!Cure Šure su Ceca i Milica koje se didžejingom bave dugi niz godina. Vole da puštaju disko, fank i latino ritmove, a ponekad u njihovu listu ušeta i rep.

foto:PROMO

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.