tvoja i moja pesma 18 glumaca i

Tvoja i moja pesma 18 glumaca i 8 muzičara

Grupa od čak 18 glumaca i osam muzičara, okupljenih iza naziva ART AID, snimili su spot i pesmu ”Tvoja i moja” kojom žele da ukažu da uvek postoji neko kome je potrebna pomoć, i da usmere ljude ka Crvenom krstu.

Ideja za stvaranje numere “Tvoja i moja” potekla je od Nikole Bulatovića, glumca Pozorista na Terazijama, Ivana MIhajlovića, basiste benda “Svi na pod” i Radeta Markovića, producenta u agenciji “ReProdukcija”.

U projektu je učestvovalo 18 glumaca – Sloboda Mićalović, Ivan Bosliljčić, Katarina Žutić, Srđan Jovanović, Marko Živić, Lazar Ristovski, Gorica Popović, Mina Lazarević, Nenad Nenadović, Lena Bogdanović, Ivana Popović, Dragan Vujuć Vujke, Rale Milenković, Katarina Gojković, Žarko Stepanov, Jelana Gavrilović, Aleksandar Srećković Kubura i Snežana Jeremić – Nešković.

Svoj doprinos u muzičkom smislu dali su neki od trenutno najboljih muzičara na sceni, među kojima su Vasil Hadžimanov, Damir Imamović, Nebojša Zulfikarpašić, Ivan Ilić Ilke, Vlada Mandić, Ivan Mihajlović, Ivan Mirković i Goran German.

Kompozitor numere “Tvoja i moja” je Nikola Bulatović, koji je zajedno sa Danicom Nikolić Nikolić napisao tekst pesme. Za muzičku produkciju bio je zadužen Marko Kon i studio 3000, za aranžman Ivan Mihajlović, dok je prateće vokale otpevala Bojana Raćić. Za numeru je snimljen i spot u režiji Nikole Bulatovića, montažu potpisuje Mateja Rackov, snimatelj je bio Dušan Mirković, dizajn omota je uradio Vuk Marković, učenk VI razreda osnovne škole “Radojka Lakić” u Beogradu, a produkciju Rade Marković.

Podršku projektu su pružili Pozorište na Terazijama i Osnovna škola “Banović Strahinja” sa Banovog brda u Beogradu.

Pesmu “Tvoja i moja” objavila je izdavačka kuća Lampshade media.