balade

Onlajn Radio Balade.rs osvaja srca

Sve u vezi sa Balade.rs neodoljivo je romantično! Radio je nastao je kao poklon jednoj dami, a njegov program prija svakom zaljubljenom srcu, kao i izbirljivom muzičkom sladokuscu. Uživajte i vi u romantičnom radijskom programu, i to bez reklama!

Ništa ne bi smelo da remeti pravi romanitčni trenutak, zato radio Balade.rs nema reklame, već vam neprestano emituje najlepše balade!

Muzička lista radija Balade.rs bogata je riznica pažljivo odabrane romantične muzike. Zbog toga je prava adresa za ljubitelje muzike, za zaljubljene, ali i za one koji traže pravu pesmu za prvi sastanak ili prvi ples.

Tvorac radija Balade.rs, generalni direktor WebOperatera Nikola Ivković, pokrenuo je ovaj projekat iz najlepšeg mogućeg razloga – zbog ljubavi!

Prvobitnu listu pesama priredio je i namenio svojoj suprugi kao poklon za Dan žena: “Učinilo mi se kao sjajan, nobičan i jednistven poklon. Lista pesama ima 90 odsto numera koje voli moja supruga. Naravno, listu svakodnevno ažuriramo akutelnim hitovima i pesmama koje nam slušaoci predlažu na Fejsbuk strani našeg radija Balade.rs”, kako je došao na ideju da kreira Balade.rs, objašnjava Ivković.

Prednost radija Balade.rs je u tome što je njegov program moguće slušati bilo gde, pa čak i na poslu, zahvaljujući portu 80. Kvalitet zvuka je gotovo jednak onom koji dobijamo slušajući muziku sa CD-a, jer je radio stream 128k.

WebOperater bavi se izradom veb sajtova i internet prezentacija, kao i grafičkim dizajnom od 2005. godine. Samo neki od prepoznatljivih projekata je izrada sajta za Grazia.rs, Svetpasa.rs, LETO shop…, a među brojnim zadovoljnim klijentima su i kompanije kao što su Huawei, FOX Srbija, Fiat, Citroen…