Rudimental

Treće izdanje REVOLUTION festivala u Temišvaru

Treće izdanje REVOLUTION festivala koje će biti održano od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja, koje je okupilo više od 15 000 posetilaca u Muzeju sela, Revolution festival ove godine nudi jedan dodatni dan, a sva tri dana ćemo uživati u dvadesetčetvoročasovnom festivalskom iskustvu. Novi format festivala će uključivati radionice za sve uzraste, zonu za igranje dece i odraslih, panele, cirkuske predstave, afterpartije i mnoge druge zanimljive aktivnosti koje će pružiti 72 časa jedinstvene i neprestane zabave. Kapije festivala otvaraju se 1. juna u 14 časova i ostaju otvorene sve do 4. juna u 16 časova, zato se naoružajte energijom i iskoristite svaki momenat.

Ukoliko vam se pleše, utonite u svet improvizacije uz zvuke Kube ili učestvujte u radionicama uličnog plesa. “I Dance You! ImproWise radionica” koju će voditi Ana Maria, slobodni umetnik i čuveni plesni trener, predstaviće vam potpuno drugačiju sliku slobode plesa. Opustite se i prepustite zvucima kubanske muzike uz jednog od najpoznatijih kubanskih plesača, Choma Sumbu koji će vas uvesti u svet salse, mamba, cha-cha-cha i bolera. O uličnom plesu, kulturi Hip Hop-a i brojnim pokretima naučiće vas Irksousi Mohamed – Hamade tokom radionice Ulični ples. Budite deo koreografije, zabavite se učeći Popping, odnosno robotski ples i   plesove sa Jamajke.

Budite deo “Čistilišta” i zaigrajte sa nama igru u kojoj je svaki izgovor pravi. Pripremite se jer nikad ne znate kuda će vas vaš alibi odvesti.

Udruženje BeeActive predstaviće svoju čuvenu i već tradicionalnu “Arenu” – mesto gde će se odmeriti snage Džedaja i Sitova. Na vama je samo da odaberete stranu, preuzmete svetlosne mačeve i pustite mašti na volju.

Pripremite svoj stajling za lude festivalske noći uz bradu, novu kosu ili šminku u salonu Princess make up ili Barber Stop-u i budite u rukama profesionalnih facepainter-a.

Najmlađi će imati priliku da uživaju u brojnim radionicama, igrama i igralištu napravljenom samo za njih. Mogu da se upuste u avanturu istraživanja jezera, čudnih životinja u šumi, oslikavanja keramike, skakanja na trambolinama, gumenom zamku i mnogih drugih zanimljivih aktivnosti.

Non-stop program festivala pruža pregršt izbora – omogućava vam da se opustite u chill zonama na ležaljkama razapetim među drvećem, da se bavite sportom u sk8 parku ili jednostavno uživate u umetnosti koju donosi specijalna postavka umeničke zone DEV9T.

Nakon što okusite čari dnevnih programa i odmorite se preko dana uz brojne sadržaje, pripremite se za đuskanje do ranih jutarnjih časova uz fantatičan muzički program koji predvode Rudimental DJ Set, Dubioza Kolektiv, Eluvitie, GBH, LTJ Bukem, Dubfire i mnogi drugi.

Ljubitelji najrazličitijih vrsta elektronske muzike, na glavnoj, Music Guru bini uživaće uz  Rudimental Dj set, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), LTJ Bukem, DJ K-Lu, dok će se na Electronic Apex stejdžu prerdstaviti Dubfire, Lee Burridge, BARAC b2b GESCU, ABC, ARAPU, MAHONY, MIHIGH, PREMIESKU LIVE, PRIKU, VLF, a ALIEN TREE, ATMA LIVE, B:HEX, DUKA, GAIA DJ Team, LATAM, LYGOS, MANDA, MOZZA, PSYLEV, PURA, SARMATI Live, SHUVA, STOLE, SUN RA, THAL, VLADA, XOA, ZARMA i ZENESIS držaće ritam do ranih jutarnjih časova na Gaia TRANCE bini.

Rudimental – Feel The Love ft. John Newman

Neki od najmoćnijih sastava alternativnog roka, hard i heavy metala i punk-a sa različitih krajeva sveta nastupiće na glavnoj, Music Guru bini, kao i na Extreme stejdžu. Music Guru bina ugostiće legendarne Eluveitie, Dubiozu Kolektiv, GBH,  Alternosferu, Brigada Artistica Urbana, GOJIRA + PLANET H, Macanache Si The Putreds, Maika, Mighty Boogie, Repetitore, Suie Paparude, All Friends Band, BAB i Sharks, Snakes & Plane dok će na Extreme bini nastupiti Bleed Someone Dry, Consecration, Godsleep, Infected Rain, Last Hope, Dead Joker, Exploding Head Syndrome, Goath, Tenebres, Angerseed, Archeonic, AWWA, Different  Class, Dungaree, Duodron, Fantazia, The Father Of Serpents, First Flame, Guerillas, Katara, Koneskin, Minimal Bogart, Monokrom, Nest Of Plagues, Quasarborn i Void Inn.

Dubioza kolektiv – Kokuz  

Continental Drifts, organizatori koji stoje iza čuvenog Glastonberijevog Shangri- La Hell stejdža, u saradnji sa Revolution festivalom vam predstavljaju zonu LUNATICA Revolucionarni Grad – opština ludila, različitih umetničkih zona, dnevnih i noćnih cirkuskih predstava. Na različitim zonama u Continental drifts organizaciji predtaviće se STEREO SWING, DAT BRASS, KEPLER NOT KOPERNICUS, MAIKA, DJ CHRIS TOFU,  COUNT BASSY, TROY SAVOY, DJ TALL WILL ft ROSWEL, WORLD’S TALLEST BUBBLEOLOGIST, MISS MONROE dok će GYPSY DISCO predstaviti MIKE McCALLUM, CALLUM FREY, LISA ELLIPSE, RUBY BIRD, GYPSY DISCO SOUNDSYSTEM i GENMAICA SOUND SYSTEM.

Najpovoljniji turistički paketi za sigurno uživanje na festivalu

Na svega 140 km od Novog Sada i Beograda, 50 km od Vršca, Zrenjanina, Kikinde i mnogih pograničnih mesta nalazi se živahni grad na uspavanoj reci, Temišvar, grad Revolucije. Osim dobro poznatog velikog broja raskošnih parkova, spa centara i kulturno – istorijskih zdanja, Temišvar je u poslednjih nekoliko godina poznat po velikom broju festivala.

Exit trip nudi vam da najlakše i najbrže stignete do Temišvara iz svog grada i smestite se na domak samog festivala. Trodnevne ulaznice za Revolution festival po ceni od 2690 dinara možete obezbediti putem sledećeg linka https://www.exittrip.org/rs/ulaznice-revolutionfestival. Paket  koji obuhvata ulaznicu za festival, povratnu autobusku kartu do Temišvara i smeštaj u festivalskom kampu može se naći po ceni već od 6190 dinara, a ukoliko želite da se smestite u nekima od najboljih hostela u Temišvaru možete ih rezervisati po ceni već od 1290 dinara ili obezbedite hotelski smeštaj po ceni od 2190 dinara. Povratnu autobusku kartu do Temišvara možete kupiti za 2990 dinara nezavisno iz kog grada polazite.

EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star od 25. do 28. maja u Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru od 1. do 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala od 5. do 9. jula i specijalnog nastupa sastava The Killers na nultom danu festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula na Jazu u Budvi.