Foto Petru Ivu The Bestbeat 2018 3
Foto: Petru Ivu

The Bestbeat za nedelju ljubavi u Nišu i Kruševcu

Beogradski The Beatles tribute sastav „The Bestbeat“ održaće koncert u klubu „Feedback“ u Nišu na Dan zaljubljenih, 14. februara 2019. godine. Narednog dana će nastupati u klubu „Basement“ u Kruševcu. Oba nastupa počinju u 22 časa.

Grupa „The Bestbeat“ je nastala 2005. godine i čine je: Vladimir Banovčanin kao Džon Lenon, Damjan Dašić kao Pol Makartni, Marko Ćalić u ulozi Džordža Harisona i Vitomir Milićević kao Ringo Star.

Nastupajući po velikim evropskim festivalima i manifestacijama, klubovima i gradskim trgovima, ovaj beogradski kvartet se poslednjih godina uvrstio u najbolje kontinentalne atrakcije i svojim izvođenjem i scenskim nastupom verno dočarava duh fenomena grupe „The Beatles“.

U posebnom izdanju najprodavanijeg američkog časopisa „Newsweek“, posvećenog 50. godišnjici singla „Love me do“, „The Bestbeat“ je bio među 30 najistaknutijih Bitlsovih tribjut bendova na planeti 2012. godine. Od tada su još mnogo napredovali kao sastav koji godinama nije menjao svoje članove.

Bend je do sada nastupao u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Švajcarskoj, Austriji, Belorusiji, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Belgiji i Bugarskoj, ali njihovi najdraži nastupi su bili 14 koncerata u Liverpulu na manifestaciji „Beatle Week 2014“, u svim mestima na kojima su Bitlsi svirali pre 50 godina, pre svega – u klubu „Cavern“.

Širimo ljubav prema muzici koja je prošla test vremena uz zvuke Liverpula u nedelji ljubavi, sa radošću. Ulaznice za nastup u Nišu su dostupne u pretprodaji po ceni od 500 dinara na sledećim lokacijama: Galileo Tours (Nikole Pašića 35) i Vintage Shop (Davidova 9). A ulaznice za nastup u Kruševcu isto po ceni od 500 dinara su dostupne u klubu „Basement“.