DSC3705

Poslednji vikend živih svirki u Bitefu na Kalemegdanu

Ovog vikenda pozdravljamo se od leta i đuskanja na Kalemegdanu pod otvorenim nebom na letnjoj sceni Bitefartcafe-a, nakon čega će klub napraviti pauzu sve do 6. oktobra – kada je otvaranje njihove zimske sezone.

Kelemegdan je i ove godine bio omiljena lokacija mnogih Beograđana i turista koji su želeli da vikend provedu u zabavi na otvorenom, i to među zidinama prelepe stare tvrđave u srcu prestonice.

Klub Summer Stage BitefArtCafe je ovog leta ugostio brojna svetska i domaća imena jazz, soul i funk muzike u okviru projekata Musicology I Soul Society, a bio je, poputi svoje zimske sestre, centar najbolje klupske LIVE svirke gde rezidenturu drže popularni bendovi poput Girls, boys and toys, MAKAO, Perpetuum mobile, Lezz Go, Betty Boom i The Gift.

Ovog petka nastupaće sastav “Girls, boys and toys” uz rock, house ali i najnovije pop, MTV, VH1 hitove. Poslednje veče u sezoni razmrdaće bend “Perpetuum mobile” prevashodno sa pop-rock hitovima iz 80ih. Međutim, provozaće vas od hitova osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, sve do novijih izvođača kao što su Lady Gaga i David Guetta.

Ulaz u klub je besplatan, ali je poželjno da rezervišete sto ukoliko dolazite u većim grupama. Kontakt pronađite na sajtu www.bitefartcafe.com