fbpx

19. Harmony – sajam unikatnih rukotvorevina

29. decembar, 14-20h, BlowUpBar

19. Harmony sajam unikatnih rukotvorevina, u rođendansko-novogodišnjem duhu, biće održan 29. decembra u BlowUpBaru. Tim povodom otvoren je i konkurs za učesnike, neafirmisane umetnike – hobiste, koji traje do 17. decembra. Za prvih pedeset posetilaca organizatori su pripremili unikatne poklone (minđuše, prstenje i broševe)…

“Harmony, pored novogodišnjeg slavlja, slavi i svoj drugi rođendan! Tim povodom spremili smo poklone kako za izlagače tako i za naše verne posetioce. Ovom prilikom smo odlučili da nagradimo naše najvernije izlagače POKLON VAUČEROM, u vrednosti od 500 RSD, koji mogu iskoristiti na našem narednom- XX Harmoniju, koji će se održati u TC Usće, u periodu od 21-24. januara 2013. godine.  Za posetioce rođendansko-novogodišnjeg sajma, tačnije za prvih 50 posetilaca, spremili smo unikatne poklončiće.”  kažu organizatori 19. Sajma Harmony, posvećenog unikatnim rukotvorevinama.

Harmony je projekat koji se bavi promocijom neafirmisanih umetnika – hobista, koji se bave izradom unikatnih rukotvorina. Harmony ima za cilj približavanje umetnika i njihovog rada sa posetiocima u neformalnoj atmosferi i održava se od decembra 2010 godine, a okupio je od 40 do 150 izlagača u svojim dosadašnjim izdanjima, navode organizatori.

Idejni tvorci ovog projekta, kao i njegovi realizatori su Marinović Ana, dipl. grafičar i član ULUPUDS-a, i Ćalić Biljana.

USLOVI KONKURSA

ZA UČEŠĆE NA SAJMU POTREBNO JE POSLATI:

1. 5 FOTOGRAFIJA RADOVA ADEKVATNOG KVALITETA
( JPG FORMATA, zakačene kao attachment u mail-u)

2. OPŠTE PODATKE
(IME I PREZIME, KONTAKT TELEFON, MESTO BORAVKA, E-MAIL)

3.KONCEPT POSTAVKE RADOVA
(DA LI VAM JE ZA IZLAGANJE POTREBAN STO ( 60 x 80 cm) KOJI OBEZBEĐUJE ORGANIZATOR ILI PRAZNO IZLAGAČKO MESTO (maksimalnih dim. 150 x 100 cm, ZA VAŠ STAFELAJ ILI STENDER?)

na mejl:
malisajamlepihrukotvorina@gmail.com

KONKURS JE OTVOREN DO 17. DECEMBRA DO 23h.

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE NA SAJMU IZNOSI 1200 RSD I ONA MORA BITI ISPLAĆENA DO 20. DECEMBRA, DO 19H.

– Eventualno otkazivanje učešća na sajmu je moguće do 23. decembra, posle čega učesnik mora da isplati 100% cene kotizacije!

Organizator zadržava pravo korišćenja fotografija u svrhe promovisanja događaja!

More Stories
Algoritmom do savršene ljubavi