smak

SMAK tribjut za nastavak koncertne sezone Akademije 28

Koncert benda Mračni Mol – Tribute to Smak otvoriće drugi deo koncertne sezone Kluba Akademije, ove subote 14. januara 2017. godine, sa početkom u 22 sata.

Biće to jedinstvena prilika za sve istinske ljubitelje kvalitetnog domaćeg rokenrola da uživaju u muzici benda koji je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni ovih prostora!

Šumadijska rok grupa bez koje bi jugoslovenska rokerol scena bila siromašnija za istinsku atrakciju! (“Džuboks”, avg. 1975)

Nastao krajem 60-tih godina prošlog veka u vidu trija, na relaciji Čačak-Kragujevac-Kraljevo, Smak je postao prepoznat po legendarnom gitaristi i kompozitoru koji nikad nije imao potrebu da nauči note ali je iznedrio sopstveni gitarski štim i bezbroj bezimenih akorada koji se i dan-danas prosto zovu “Točkovi akordi” – Radomiru Mihajloviću Točku.

Poznate i manje poznate numere Smaka izvešće članovi mladog beogradskog benda “Mračni mol” koji je svoj prvi nastup pred prepunim Klubom Akademije 28 imao tokom poslednjeg Festivala tribjut bendova, u oktobru prošle godine.

Ulaz na koncert je slobodan a mesta se mogu rezervisati na: 011 3619 342