ples

O.U.R. PUB: Češka pivnica u srcu Beograda

Organizacija Udruženog Rada, ili skraćeno OUR, skoro deset godina je prepoznatljivo ime koje je upravo prošlo kroz transformaciju u okviru koje je promenilo koncept. Nekada je to bio O.U.R. Bar, a sada je to O.U.R. Pub. Mnogi za ovo mesto vole da kažu „Our“ (engl. „naše) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na svom terenu i da se uvek tamo vraćaju ponovo.

O.U.R. nije samo bilo kakav pab. Pored sjajnog muzičkog programa (rock, jazz, blues) tokom nedelje, O.U.R. Pub karakterističan je i po autentičnoj atmosferi českih pub-ova po ugledu na koje je i nastao.

Češka kuhinja sa kreativnim dopunama ostalih zemalja koje neguju pub kulturu, kao i kultura ispijanja piva neizostavni su deo imidža ovog novog-starog mesta u gradu, a neuobičajeno razumne cene su dodatni plus.

U periodu do nove godine sredom će biti organizovane jazz svirke, četvrtak će biti rezervisan za akustične nastupe, a petkom će nastupati renomirani cover bendovi, dok će subotom muziku za goste birati različite javne ličnosti u ulozi DJ-eva, poput poznatih muzičara, glumaca, voditelja itd.

Ove sedmice počev od srede nastupaju sledeći izvođači:

OUR JAZZ: Milan Petrović Quartet
OUR ACOUSTIC: Acoustic Therapy
OUR LIVE: Big Deal
OUR DJ: Ognjen Krstić

Otvaranjem sveže koncipiranog O.U.R. PUB-a na staroj adresi Beogradska 71, rok, bluz i džez scena u Beogradu dobila je još jednog saveznika.