Kerry King

Kerry King – video pozdrav srpskoj publici

Gitarista i koosnivač benda Slayer – Kerry King, poslao je video pozdrav srpskoj publici.

 “Hej, Kerry je iz Slayera i imam poruku za sve naše fanove u Srbiji. Bićemo u Areni, 25. juna. Očekujem da vas sve vidim tamo kako hrlite ka bini.” – poručio je Kerry King fanovima u Srbiji.

 

Takođe, Tom Araya i Kerry King poslali su obaveštenje da se Paul Bostaph pridružio bendu kao stalni bubnjar. Bostaph počinje da svira sa bendom od 4. juna, na prvom koncertu Slayerove ovogodišnje turneje u Varšavi. Gary Holt i dalje će biti gitarista umesto nedavno preminulog Jeffa Hannemana. Ovogodišnja turneja broji 35 datuma među kojima se nalazi veliki broj glavnih letnjih festival u Evropi, Istočnoj Evropi i Južnoj Americi u periodu od juna do oktobra.

Podsećamo vas da još samo dva dana, do 02.06., možete nabaviti ulaznice za koncert SLAYERA 25.juna u Kombank Areni, po ceni od 1900 dinara. Od 03.06. ulaznice će biti po ceni od 2200 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs