01 fb cover

Intermeco u Štabu

Beogradski sastav INTERMECO će  održati koncert u sredu 11. juna u prostoru galerije Štab (Crnogorska 10), od 21h.

Ovdašnjoj publici grupa je poznata već duže od jedne decenije kao gudački kvartet. Ovoga puta INTERMECO će nastupiti u potpuno novom, upotpunjenom izdanju. Zvuk gudačkog kvarteta je znatno pojačan ritam sekcijom koja podrazumeva bubanj (na kojem nastupa Goran Milošević/Svi na pod), bas gitaru (Ivan Mihajlović/Svi na pod) i  perkusije (Bojan Boki Ivković, široj publici poznat kroz saradnju sa Vasil Hadžimanovim, bend Tetratones itd.)

Publika će imati priliku da se podseti hitova iz osamdesetih kao što su pesme grupa Blondie, The Cure, Pink Floyd ali i da uz dobar groove uživa i uz neke novije melodije.

Gudački kvartet Intermeco postoji i aktivan je na domaćoj muzičkoj sceni još od 1999. godine; konstantno unapređuje i traži zvuk kojim će klasične gudačke instrumente približiti i učiniti zanimljivijim široj publici. Članice kvarteta sviraju muziku koju vole i uz koju su rasle ali isto tako prate nove tendencije što je i doprinelo ostvarivanju saradnje sa nekim od članova bendova koji su trenutno lideri na domaćoj rok sceni.

Celokupan vizuelni identitet INTERMECA uredila je i osmislila jedna od naših najeminentnijih modnih dizajnerki Dragana Ognjenović, što će biti predstavljeno na koncertu.

INTERMECO će nastupiti i dan ranije 10.6. u Domu omladine Beograda od 20h (program „Na zidiću“), u okviru humanitarnog koncerta za nastradale od poplava.