demofest pripreme 2

Dnevni program Jelen Demofesta

Sutra počinje 6. Jelen Demofest u Banjaluci, a evo par preporuka organizatora šta ne biste smeli da propustite, kada je reč o dnevnom programu.

Davor Gobac, izložba Oh Yeah, DFK pub – otvaranje 18.07. u 17h

Davor Gobac jedna je od najprepoznatljivijih, najkompleksinijih i najzanimljivijih ličnosti na regionalnoj muzičkoj sceni. Ovaj put nećemo ga videti u ulozi pevača, već u ulozi slikara.

Strip radionice – Dom Omladine – 19.07-20.07. – 15.00-18.00h

Milorad Vicanović Maza. Boban Savić Geto, Bane Kerac..samo su neka od imena iz strip sveta koji plene pažnju na svim tačkama planete Zemlje. Upoznajte se sa njihovim radom, tehnikama, razvojnim putem. Čitajte stripove u Domu omladine. Pogledajte izložbu stripova. Stripovi nikad nisu bili dostupniji i zanimljiviji.

Manic Drum bubnjarske radionice – Dom Omladine – 19.07-20.07. – od 13.00-16.00h

Manic Mania iz Slovenije dovodi svoja najveća četiri stručnjaka kako bi bubnjarima Jelen Demofesta, ali i bubnjarima posetiocima festivala, preneli znanje i iskustva. Odličan bubanj na kojem će biti održavana radionice, odlični predavači i iskustvo koje nose sa sobom garant su uspešnosti ovih radionica

Pop Art Market – 18.07-20.07. – Dom Omladine – 16.00-20.00h

Pop Art Market je prodajna izložba na kojoj će brojni kreativci predstaviti svoje radove iz domena nakita, torbi, ramova za slike i drugih zanimljivih predmeta. Njihov kreativni izražaj tri dana krasiće popodnevne časove Demofesta, a niske cene omogućavaju svima da iz Banjaluke ponesu unikatnu uspomenu.

Pecha Kucha Night – Dom Omladine – 19.07. – 18.00-20.00 h

Događaj koji se tradicionalno održava širom sveta dolazi i na Jelen Demofest. Pecha Kucha je prilika da na 20 slajdova prezentacija u 20 sekundi predstavite svoj projekat, ideju ili ambicije. Da li je 400 sekundi dovoljno za priču, proverite u petak u Domu Omladine.

Promocija albuma – Neuro – 20.07. – 15.00 h- DFK klub

Neuro je prvi i, za sada, jedini banjalučki pobednik Jelen Demofesta. Promovisaće svoj prvi album Zvuci ćutanja, te predstaviti i svoj TV spot rađen u produkciji MTV-a. Pored toga, scenski će promocija biti upotepunjena različitim detaljima.

Ulaz na sve pomenute sadržaje je potpuno besplatan!