Bejonse u beograd

Beogradski koncert iz objektiva svetske dive Beyoncé

Video iz Kombank Arene u kome je otkriveno kako su se Beyoncé i njena ekipa pripremali za beogradski koncert, obišao je svet.

Beyoncé je video postavila na zvaničnom youtube kanalu a odmah su ga preuzeli svi svetski mediji sa komentarima – neobične pripreme gospođe Karter. Tako se slike iz backstage-a Kombank Arene i press centra, kao i ispred dvorane, mogu videti na portalima najpopularnijih svetskih magazine kao što su Daily Mail, Mirror, Entertainment i dr.

Pored ovog videa, postavljen je snimak dolaska njenog tima na aerodrom “Nikola Tesla” a nešto ranije osvanuo je i video sa koncerta.

Podsećamo vas da je Beyoncé prvi koncert na svojoj svetskoj turneji “The Mrs Carter Show” održala 15. aprila u Kombank Areni a već narednog jutra u svim svetskim medijima osvanuli su pozitivni komentari o prijemu publike u Srbiji:

“Koncert je bio uspešan a Bey je pred sam kraj držala i zastavu Srbije što je potpuno razgalilo publiku. Po završetku koncerta, pevačica je na njenom Instagramu napisala: ‘Hvala ti, Srbijo!’ – preneo je Marie Claire.

“Beyoncé je sa publikom u Srbiji razmenila neopisivu sreću i dobru energiju” – javio je Capital FM.