Osman i Borka

MINICITY – Otvaranje kreativnog dečjeg grada

Kreativni dečji grad pod nazivom Minicity svoja vrata svečano je otvorio u sredu, 22. maja na IV spratu Robne kuće Beograđanka, uz pomoć glumice Borke Tomović i dečjeg hora „Kolibri“. Prvu priliku da se upoznaju sa ovim inovativnim konceptom imale su kolege iz medija sa svojim mališanima, kao i prijatelji Minicity-ja.

Vrata kreativnog dečjeg grada Minicity biće otvorena za javnost od petka, 24.maja, od 10 časova.

Minicity je potpuno nov pristup potrebama naše dece, do sada neviđen na našem tržištu – edukativni, kreativni, šareni prozor u svet odraslih koji predstavlja interaktivni tematski park za decu. Ovaj mali grad sastavljen je od 25 zanimljivih celina. Osnovna ideja je da mališanima uzrasta 3-12 godina približimo realan život kroz zabavan pristup upoznavanju različitih zanimanja.

Roditelji će moći svojim mališanima da priušte zabavu edukativnog karaktera gde deca uz pomoć animatora uče kroz igru i druženje, dok uporedo izražavaju svoju kreativnost, ispoljavaju svoja interesovanja, saznaju nove stvari o svetu koji ih okružuje, razvijaju i unapređuju svoje socijalne veštine u bliskoj interakciji sa drugom decom.

Na Pozornici Minicity-ja, deca će učiti da glume, pevaju i plešu, u Parku će sticati znanja o ekologiji i zaštiti prirode, a u Kreativnoj radionici će mali kreativci slikati, farbati, praviti kolaže ili vajati. Za to vreme njihovi roditelji moći će da popiju kafu sa prijateljima, pročitaju novine, odu na internet ili uživaju u kvalitetnom obroku i kolačima, znajući da se njihovo dete provodi u čistom i bezbednom okruženju.

[info]Minicity je otvoren za posete svakog dana, sem ponedeljka, od 10 do 21 časova. Za sve informacije o cenama ulaznica, besplatnim grupnim posetama i popustima, možete posetiti sajt www.minicity.rs[/info]