69cc69ca cbbb fcb4 4c8d 4f6c45aa1251

Vulkan specijalno za ljubitelje romana skandinavskog majstora trilera Jusija Adler-Olsena

Od 15. do 31. marta na sajtu vulkani.rs

Povodom objavljivanja novog uzbudljivog trilera popularnog danskog autora Jusija Adler-Olsena, Vulkan izdavaštvo je pripremilo akciju koja se ne propušta! Kupovinom knjige Natrijum-hlorid putem sajta vulkani.rs, ostvarujete popust od 30% pri kupovini drugog naslova istog autora Žrtva 2117.

Danski i svetski bestseler Natrijum-hloridprodat je u više od 27 miliona primeraka. Priča o kojoj ćete dugo razmišljati stigla je i u Srbiju, u izdanju Vulkan izdavaštva.

Na svoj šezdeseti rođendan, jedna žena oduzela je sebi život. Kada slučaj završi na stolu detektiva Karla Merka, on smatra da nema veze sa Sektorom Q, kopenhaškim odeljenjem za istragu starih slučajeva. Slučaj jeste tragedija, ali uzrok smrti izgleda sasvim jasno. Ipak, Markus Jakobsen ubeđen je da je u pitanju ubistvo, i da je povezano sa jednim nerešenim slučajem iz 1988. godine.

Karl i tim iz Sektora Q – Rose, Asad i Gordon – neodlučno počinju da istražuju. Brzo otkrivaju da je Markus naišao na neki trag: svake dve godine, u protekle tri decenije, bilo je smrti sa međusobnim vezama koje se ne mogu ignorisati. Dok zalaze sve dublje u istragu, pokazuje se da su te „nesreće“ zapravo deo zlokobnog ubilačkog plana. Ubica pažljivo i precizno bira žrtve i vreme smrti, i već trideset godina niko ne može da ga zaustavi – sve do sada.

Bestseler Natrijum-hlorid potražite na sajtu vulkani.rs. Upotpunite serijal knjiga o Sektoru Q i uverite se zašto danski pisac Jusi Adler-Olsen ima reputaciju vrhunskog pisca trilera.

NAPOMENA:

*Specijalna akcija traje od 15. do 31. marta, odnosno do isteka zaliha, samo putem sajta vulkani.rs.