Vulkan Sajam 22Okt 0086 Majic

Susreti sa domaćim autorima, porodični dani i svetski hitovi na Sajmu knjiga

Tokom proteklog vikenda na 66. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, svoj novi roman Noesis, potpisivala je Olivera Jovanović, autorka čiji se prethodni roman Uvek i samo tvoja prenosio iz ruke u ruku. Ogromno interesovanje posetilaca izazvala je i promocija nove knjige jednog od najčitanijih domaćih autora Miodraga Majića. U sredu, 25. oktobra, od 19 sati, na štandu Vulkan izdavaštva Filip Grbić predstaviće svoj najnoviji roman Kanon potištenog uma.

Sajamske dane pred nama obeležiće nekoliko promocija knjiga domaćih autora koje publika u Srbiji verno prati.

Vulkan Sajam 22Okt 0033 Olivera
Autorka Olivera Jovanović

U narednim danima, kao i tokom vikenda za nama, očekuje se izuzetna posećenost Beogradskom sajmu knjiga u halama 1, 1A, 2A i 4, jer će veliki broj porodica iskoristiti mogućnost da obiđe štandove uz posebnu cenu porodične ulaznice.

Za porodice sa mlađom decom poseta štandovima Vulkan izdavaštva biće nezaobilazna, jer Vulkančić tradicionalno predstavlja najatraktivnije naslove edukativnog i zabavnog sadržaja za najmlađe, koji se tokom Sajma mogu kupiti po cenama sniženim i do 70%.

Vulkan Sajam 22Okt 0097 Majic
Pisac Miodrag Majić

Na štandu Vulkan izdavaštva roditelji će za sebe pronaći mnoštvo interesantnih naslova i svetskih bestselera, među kojima je pravi izazov knjiga Rouzi Volš Ljubav mog života, priča o dugo čekanoj ljubavi koja postaje još dramatičnija jer glavna junakinja nije ona za koju se predstavlja. Na apsolutno uživanje koje donosi čitanje posetioce Sajma podsetiće svetski i francuski izdavački fenomen Sva plava boja sa neba Melise da Kosta,romankoji jedobio najbolje ocene književnih kritičara, a prodat je u više od 500 hiljada primeraka širom sveta.

Ljubitelji knjiga koji ne uspeju da posete Beogradski sajam sva pomenuta izdanja i mnoštvo drugih mogu pronaći u 32 knjižare Vulkan širom Srbije i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.