arhipelaglogotip

Specijalna akcija Arhipelaga: Dvanaest velikih priča o ljubavi

Izdavačka kuća Arhipelag organizuje do 14. februara specijalnu akciju Dvanaest velikih priča o ljubavi za članove svog Kluba čitalaca i one koji će to postati u narednim danima.

Specijalna akcija podrazumeva sajamske cene i posebne popuste od 40 do 55 odsto na knjige koje donose dvanaest velikih priča o ljubavi.

Akcijom Dvanaest velikih priča o ljubavi obuhvaćene su sledeće prozne knjige: Dok vetar zviždi kroz kranove Lidije Žorž, Evakuator Dmitrija Bikova, Fuga o ljubavi Sesara Antonija Moline, I da se mora zapale Jelene Banković, Igra anđela i šišmiša Aleša Čara, Istina o Saši Knišu Arisa Fioretosa, Ne mogu ovde da dočekam jutro Milana Todorova, Pretesteriši me Jelene Lengold, Sledeća priča i Izgubljeni raj Sejsa Noteboma, Te noći sam je video Draga Jančara i Vezanost Florans Noavil.

Posebna nagrada za čitaoce jeste bonus knjiga – kratki roman Vi ćete, dakle, razumeti Klaudija Magrisa kojom će biti nagrađen svaki čitalac koji od Kluba čitalaca Arhipelag poruči jednu od dvanaest knjiga iz ove akcije.