fbpx

Specijalna akcija Arhipelaga: Dvanaest velikih priča o ljubavi

Izdavačka kuća Arhipelag organizuje do 14. februara specijalnu akciju Dvanaest velikih priča o ljubavi za članove svog Kluba čitalaca i one koji će to postati u narednim danima.

Specijalna akcija podrazumeva sajamske cene i posebne popuste od 40 do 55 odsto na knjige koje donose dvanaest velikih priča o ljubavi.

Akcijom Dvanaest velikih priča o ljubavi obuhvaćene su sledeće prozne knjige: Dok vetar zviždi kroz kranove Lidije Žorž, Evakuator Dmitrija Bikova, Fuga o ljubavi Sesara Antonija Moline, I da se mora zapale Jelene Banković, Igra anđela i šišmiša Aleša Čara, Istina o Saši Knišu Arisa Fioretosa, Ne mogu ovde da dočekam jutro Milana Todorova, Pretesteriši me Jelene Lengold, Sledeća priča i Izgubljeni raj Sejsa Noteboma, Te noći sam je video Draga Jančara i Vezanost Florans Noavil.

Posebna nagrada za čitaoce jeste bonus knjiga – kratki roman Vi ćete, dakle, razumeti Klaudija Magrisa kojom će biti nagrađen svaki čitalac koji od Kluba čitalaca Arhipelag poruči jednu od dvanaest knjiga iz ove akcije.

More Stories
Sinoć otvoren Ethno Fusion Fest