dva nezasita italijana portret 1 2

Dva nezasita Italijana probaju Italiju

U šarmantnoj knjizi Dva nezasita Italijana probaju Italiju, kao i u istoimenom televizijskom serijalu, dve proslavljene kulinarske i televizijske zvezde, Antonio Karlućo i Đenaro Kontaldo, se posle mnogo godina vraćaju u svoju rodnu Italiju, proveravajući da li je još uvek lepa i neodoljiva kao u vreme njihovog detinjstva i mladosti.

Putujući od njenih snežnih vrhova do plodnih ravnica, predelima išaranim rekama i jezerima, pa sve do morske obale, naša dva nezasita Italijana tragaju za prirodnim lepotama, namirnicama, mirisima i ukusima svoga detinjstva i zavičaja.

Knjiga Dva nezasita Italijana probaju Italiju u kojoj ćete naći preko osamdeset vrhunskih recepata za jela iz različitih predela Italije, od kojih će vam poći voda na usta, ilustrovana je fotografijama od kojih zastaje dah.

Ako, poput naših putnika, gajite nezasitu strast prema Italiji, tamošnjim ljudima i hrani, onda je ova knjiga savršen način da se, kada god to poželite, uputite u ovu očaravajuću zemlju i probate njenu kuhinju…