Branka Bogdanovic fotografija

Unikatna jaja koja „oduzimaju dah“

 

Nesvakidašna jaja, optočena zlatom, kristalima, slonovačom, svilom i čipkom koja su nastala čarobnim umećem Branke Bogdanović, koju nazivaju crnogorskim Faberžeom imaće jedinstvenu priliku da uživo vide brojni posetioci Ušće Shopping Centera u četvrtak 13. aprila tokom izložbe na Centralnom trgu.

Branka je do sada je ukrasila više od 200 jaja, svako je unikatno i svojevrsna priča za sebe, a ovo je prvi put da ovakva jaja mogu pogledati u Beogradu.

Ona je inače samouka slikarka, koja je kako kaže svoju ljubav prema umetnosti i slikarstvu pretočila na ljusku jajeta od kojh pravi prava mala umetnička dela.

– Većina jaja koja sam napravila su veoma složene konstrukcije, poput kutijica na preklop, a unutra su presvučena svilom, optočena čipkom, poludragim kamenjem – kaže Branka.

Posetioci će tokom izložbe imati priliku da pogledaju više od 35 umetničkih jaja, kao i da se posavetuju sa umetnicom na licu mesta oko ukrašavanja jaja za predstojeće Uskršnje praznike.

Tokom rođendanskog meseca posetioci UŠĆE Shopping Centera imaju priliku da učestvuju u velikoj nagradnoj igri u kojoj je pripremljeno čak 2.404 nagrade od kojih je glavna nagrada put u New York za osam osoba.

Od ostalih nagrada, UŠĆE je pripremilo čak 2.400 šoping kartica za sve posetioce, a pravo učešća  mogu da steknu  kupovinom od preko 5.000 dinara sa najviše dva računa.

UŠĆE Shopping Center će u petak 14.04.2017. godine, raditi po skraćenom radnom vremenu do 18 časova, dok u nedelju na Uskrs neće raditi. U subotu 15. i u ponedeljak 17. aprila Centar će raditi normalno.