RB 47 6514 V2 org
Produktion "ALADIN" (AT), Constantin Film Produktion GmbH, München 2017

„ŠKOLA DO BOLA“ U BIOSKOPIMA

U nastavku trilogije „J… se, profesore“, reditelja Bora Dagtekin pažnja je posvećenamaturantima, i pitanjima nasilja, migracije i jezičke sposobnosti među tinejdžerima. Čuveni nastavnik Zeki Miler (Elias M’Barek) je odlučio da koliko god bilo mučno njegovo „odeljenje malih čudovišta“ koje pravi više problema nego ikad, ipak položi maturu.

Nažalost, klinci u njegovom haotičnom razredu, posebno Šantal (Jela Hase),Danger (Maks fon der Greben) i Zejnep (Gizem Emre), jednostavno ništa ne kapiraju i ne žele da uče. Tačnije, savetnik u informacionom centru za odabir karijere je upravo srušio njhove snove o budućnosti, pa njihova frustracija dostiže novi nivo, a tinejdžeri upadaju u još više nevolja. Kako će gospodin Miler uspeti da motiviše tinejdžere i ko će položiti maturu, kada ne može da računa ni na pomoć direktora u školi koja ima najgorerezultate u državi? U borbi protiv nasilja će mu pomoći novajlija Bigi Enzberger (SandraHuler).

U bioskope stiže jedan od najluđih tinejdžerskih filmova,koji je nadmašio sva očekivanja na blagajnama u prva dva dela trilogije „J… se, profesore“. Nakon teškihmaturskih i prijemnih ispita, naši tinejdžeri će zagrejatistolicu ali ovoga puta u bioskopu gde ih uz bioskopskuulaznicu čeka velika porcija smeha!

Film se od četvrtka 12. jula može pogledati u svim Cineplexx i Cinestar bioskopima, kao i u Kulturnim centrima Lazarevac, Kruševac, Kvart Kraljevo, Vrnjačka banja, bioskopu Art Kolarac i Cadmus Budva u distribuciji 2i Film Srbija.