3211 za web

RASTIN TRILER „3211“ IMA DVE PREMIJERE U DANU

Na radost, pre svega fanova Stefana Đurića Raste, poštovalaca modernih muzičkih trendova i ljubitelja originalnih, smelih filmova, sutra, 19. septembra, u Beogradu će biti održane čak dve premijere filma „3211, od 2 časova u mts Dvorani, a u 21 čas u Cineplexx Galeriji, a Rasta i ostatak filmske ekipe poblici će se pokloniti na kraju obe projekcije.

Uzbuđenje je na vrhuncu, publika širom Srbije i regiona sa velikim nestrpljenjem očekuje filmsku priču o životu muzičke zvezde, ovoga puta iz njegovog ugla, ličnije i emotivnije nego ikada do sada.

Film „3211“ jedinstven je i specifičan po mnogim segmentima, počev od mešavine žanrova, igranih i dokumentarnih delova, a posebno po tome što se može predstaviti i kao prvi muzički album koji se gleda i sluša u bioskopu.

Nakon beogradskih premijera, film kreće na svoju turneju, po gradovima širom Srbije i regiona.

Sve informacije, o datumima i gradovima gde će se prikazivati „3211“ i gde će Rasta doći da pozdravi svoju publiku, možete naći na društvenim mrežama Taramount filma i Balkatona.

 Film „3211” je istinita priča o uspešnom muzičaru Stefanu Đuriću koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. 

„3211“ je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film “3211” prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta. 

Specifičnost filma “3211” je u tome što će u njemu premijerno biti predstavljene pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211. 

Film “3211”, u produkciji Balkatona i distribuciji Taramount filma, na redovne repertoare naših bioskopa stiže 21. septembra.

Do kraja distribucije filma, album “3211” neće biti plasiran na digitalne platforme, što znači da će Rastini fanovi imati priliku da čuju pesme isključivo u bioskopima širom Srbije i Evrope.