Poseti Cineplexx bioskope ovog aprila

Pridruži se Cineplexxomaniji i osvoji poklone

Poseti svoj omiljeni Cineplexx bioskop od 1. do 14. aprila i budi deo magije

Kompanija Cineplexx uspešno posluje u Srbiji već 12 godina i tim povodom poziva svoje verne posetioce da učestvuju u nagradnom konkursu i odgovore na pitanje ,,Kako bi se zvala jedna sala u svakom Cineplexx bioskopu da si joj ti kuma/kum?“. Najkreativnije odgovore nagradiće fantastičnim poklonima.

“Mi se držimo one stare da ,,kum nije dugme“ i u saradnji sa našim partnerom TEHNOMANIJOM pripremili smo zvezdane poklone za najkreativnije predloge u svakom od osam Cineplexx bioskopa u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu i to mobilni telefon Samsung S24, Bosch štapni usisivač I Philips električnu četkicu za zube. LAGUNA je obezbedila svoja najčitanija izdanja, za slatke pakete pobrinula se MEDELA, za najbolje igračke DEXY CO, a MC Donald’s će obradovati deo učesnika poklonima i vaučerima za svoje restorane. Zahvalni za vernost koju nam publika poklanja, ovog proleća, mi nagrađujemo. Poseti neki od naših bioskopa i osvoji fantastične poklone! Vidimo se!” Cineplexx bioskopi 

Mreža bioskopa Cineplexx u Srbiji danas broji 8 multipleks bioskopa sa ukupno 61 salom kapaciteta približno 11.000 mesta. Za 12 godina postojanja, Cineplexx bioskopime u Srbiji posetilo je čak 15.404.000 gledalaca!

Najbolja filmska ponuda, najmodernija tehnologija, vrhunska usluga i udobnost ono su što Cineplexx bioskope čine posebnim. Na listi top deset najgledanijih filmova u našim bioskopima našlo se čak sedam domaćih filmova, i to ovim redosledom po broju gledalaca: ,,Toma“, ,,Južni vetar“, ,,Južni vetar: Ubrzanje“, ,,Čuvari formule“, ,,Nedelja“, ,,Montevideo, vidimo se“ i ,,Taxi bluz“.

Sasvim opravdano na ovoj listi našlo se i tri blokbastera nagrađenih nagradom Oskar, i to ,,Avatar: Put vode“, ,,Džoker“ i ,,Openhajmer“.