OverservedwLVP S1 Layered 1920x1080 300dpi.clean 1

E! VAS POZIVA NA VEČERU GODINE UZ PREMIJERU NOVE SERIJE OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP

 U nedelju, 28. marta u 22h

Serija prati Vanderpumpovu i njene večere na otvorenom na kojima joj se pridružuju Iggy Azalea, Jeff Lewis, Joel McHale, Lala Kent, Margaret Cho, Mario Lopez, Sheryl Underwood, Steve-O, Tori Spelling i mnogi drugi

Kanal E!,  globalni brend koji se emituje na višestrukim platformama i prati pop kulturu, odvešće svoje gledaoce u svet ispunjen dijamantima i roze vinom u novoj seriji Overserved with Lisa Vanderpump, koja počinje svoje premijerno prikazivanje u nedelju, 28, marta u 22:00. U svakoj od polučasovnih epizoda, Lisa će gledaocima otvoriti vrata svoje ekstravagantne bašte u Vili Rosa i prirediće im večeru na otvorenom punu neočekivanih iznenađenja i iskrenih razgovora. Na svakoj od nezaboravnih večeri, Lisa će ugostiti dve do tri zvezde sa kojima će ispijati koktele, igrati zabavne igre i isprobavati ukusnu hranu koju je sama pripremila.  

Svako veče će imati svoju temu poput „Diva čaj“, „Beverly Hills hrana za utehu“ i „Brunch dame“ koja će povesti publiku na „putovanja“ u Kabo, Toskanu, Japan i druga uzbudljiva mesta, a Lisa će se pobrinuti da sa sobom ponese svoj prepoznatljiv kosmopolitski duh. Domaćica će sa gostima igrati igre „Rosé Pong“, „Diva Croquet“ i svima omiljenu „Get Pumped“ kako bi navela svoje goste da otkriju neke od svojih najvećih tajni.

Spisak poznatih je impresivan, te će joj se pridružiti Anna Camp i Vivica A. Fox. 

Za produkciju serije Overserved with Lisa Vanderpump zadužena je Evolution Media, a izvršni producenti su Douglas Ross, Alex Baskin, Lisa Vanderpump, Aliyah Silverstein, Bill Langworthy i Brian McCarthy .