Porodični dan

Pogledajte ovogodišnjeg dobitnika nagrade Zlatni globus na velikom platnu bioskopa Cineplexx

Praznično raspoloženje se nastavlja u svim bioskop ima Cineplexx na Por odičnom danu, u subotu 13. januara od 12 do 17 časova. Pokloni, mnogo kreativnih radionica i aktuelni animirani naslovi na repertoaru očekuju sve mališane u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Ne propustite da prošetate tuneli ma jedne drugačije zemlje i sazna t e zašto se vredi boriti za svoje snove uz neodoljivi film „Koko“.

Najnovija animirana avantura i dobitnik prestižne nagrade Zlatni globus – „Koko“ , stiže nam iz Dizni/Piksar kuhinje i obećava dobru zabavu. Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj poro dici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantno g prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Karte za ovaj živopisan animirani film uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa. Režiju potpisuje Li Ankrič, koji je već di rnuo publiku širom sveta filmom “Priča o igračkama 3”. Glasove ovim neobičnim i dragim likovima pozajmljuju Nikola Brun , Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olive ra Katarina, Katarina Gojković i Tijana Dapčević, dok režiju sinhronizacije potpisuje Tea Puharić.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” i pregršt dobre zabave na kreativnim radionicama i nspirisanim junacima filma „Koko “. Na programu tog dana, biće i animirani film ovi „Ferdinand“, „Meda Pedington 2”, kao i film „Deda Mraz i kompanija” sinhronizovani na srpski jezik.

https://youtu.be/XPYpAOMzArw