opera

Kejt Blanšet blistala na konferenciji

Blanšet, Kluni, Dejmon predstavili su film ,,Operacija: Čuvari nasleđa” (The Monuments Men) na press konferenciji u hotelu ,,Four Seasons” na Beverli Hilsu

Pored odlično raspoložene Kejt Blanšet, press konferenciji, prisustvovali su i Džordž Kluni, Met Dejmon, Džon Gudman, Bil Marej, Bob Balaban i producent Grant Heslov. Novinari su imali utisak da prisustvuju okupljanju starih prijatelja, jer su glumci bili vidno uzbuđeni zbog filma ,,Operacija: Čuvari nasleđa”, koji uskoro stiže u svetske bioskope, navodi se u saopštenju distributera MCF.

Fotoreporteri su takođe zabeležili radost na licu Kejt Blanšet nakon nominacije za Oskara u filmu Vudija Alena „Blue Jasmine“.

„Operacija: Čuvari nasleđa“ inspirisan je stvarnom pričom o najvećem lovu na dragocenosti u istoriji, i nemogućoj misiji u koju se upustilo sedam direktora muzeja, istoričara umetnosti i kustosa. Umetnička dela zarobljena su iza neprijateljskih linija, a nacisti odlučni da unište sve što im je na putu jer Rajh propada. Kakve šanse za uspeh ima specijalni odred sačinjen od pojedinaca koji bolje poznaju Mikelanđela nego poluautomatske puške M-1? U trci protiv vremena ovi hrabri ljudi učiniće sve, rizikujući svoje živote, da zaštite i odbrane najveća umetnička dela čovečanstva.

,,Operacija: Čuvari nasleđa” u domaćim bioskopima naći će se od 13. februara.