JAR 6426
foto: Jovana Jarebica

Film o Ejmi Vajnhaus, nakon premijere, na redovnom repertoaru

Na veliko zadovoljstvo poštovalaca muzike legendarne britanske pevačice Ejmi Vajnhaus, sinoć je u bioskopu Cineplexx BIG Beograd održana premijera filma “BACK TO BLACK”.

Film o Ejmi Vajnhaus

Svojim jedinstvenim i neponovljivim muzičko-vizuelnim izrazom, Ejmi Vajnhaus je pokorila svet i ostavila neizbrisiv trag pre svega u muzici, pomerajući granice savremene kulture. Svojim studijskim albumom Back To Black, po kome i nazvan i ovaj film, pokazala je da publika širom sveta prepoznaje kada umetnik živi za ono što stvara, a upravo te emocije osetiće se i sa velikog platna.

Pred sam početak premijerne projekcije, u atrijumu tržnog centra BIG FASHION BEOGRAD imali smo priliku da se podsetimo, a nove generacije možda i da po prvi put čuju neke od najvećih hitova današnjice, zahvaljujući bendu„Amy’s House – Amy Winehouse Tribute Band“. Koncert koji je upriličen povodom premijere oduševio je sve prisutne koji nisu krili zadovoljstvo i dobru energiju već su u glas pevali i plesali.

Nakon koncerta, u sali bioskopa gledaoce je čekalo još jedno iznenađenje, pa su najsrećniji kući otišli sa poklonom, pločama sa Ejminim hitovima, koje su poklonili naši saradnici iz Universal Musica.

Back to Black za web

 Izvanredna priča o Ejmi Vajnhaus, od početka karijere o revolucionarnog studijskog albuma BACK TO BLACK. Ispričan iz njene perspektive i inspirisan duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena.

Foto: Jovana Jarebica