Sharlto Copley in Boy Kills World 1

Dečko ubija svet, film koji se gleda samo na velikom platnu

Jedan od najtalentovanijih i najangažovanijih glumaca svoje generacije, perspektivni Bil Skarsgard briljirao je u svom najnovijem projektu, akcionom trileru „DEČKO UBIJA SVET“ (BOY KILLS WORLD), a koji je u našim bioskopima.


Mladi Šveđanin, sin legendarnog Stelana Skarsgarda, nakon zapaženih uloga u filmovima „Atomska plavuša“„To“ i „To – Drugo Poglavlje“„Džon Vik 4“ i mnogim drugim, tumači naslovnu ulogu u filmu DEČKO UBIJA SVET (BOY  KILLS WORLD), koji nas opominje svojom sirovom emocijom. 

Ukoliko vas oduševljavaju filmovi koji u vizuelnom smislu nemaju konkurenciju, čija je priča surovija od skoro svega što ste ikada videli i koji svojom slojevitošću šalju poruku koja se ne sme ignorisati, onda ste vi deo publike koja  neće propustiti ovakvu priliku da iskusi poseban bioskopski doživljaj. 

Radnja ovog akcionog filma smeštena je u grozničavo distopijsko društvo, a glavni junak je gluvonemi Dečko bujne mašte. Kada mu ubiju porodicu, misteriozni šaman ga obučava da potisne svoju dečiju maštu i postane oruđe smrti.