Cineplexx slavi rodendan

Cineplexx bioskopi proslavljaju rođendan 20. aprila, cena ulaznice 250 din za sve filmove

Rezervišite subotu, 20. april za najbolji provod u gradu, jer Cineplexx bioskopi obeležavaju svoj rođendan uz specijalnu cenu ulaznice od 250 dinara za sve projekcije! Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa kao i online putem sajta i aplikacije CineplexxRS.

Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG, Cineplexx BEO, Cineplexx Galerija u Beogradu, Cineplexx BIG u Kragujevcu, Cineplexx STOP SHOP u Nišu i Cineplexx Promenada u Novom Sadu pozivaju te na sjajnu rođendansku zabavu! Ne propusti najaktuelnije filmske naslove ove subote uz jedinstvenu cenu ulaznice od 250 dinara i uživaj u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu! 

Rođendanski meni je i ove godine raznovrstan, pa će ljubitelji domaćih ostvarenja uživati u filmovima ,,Jorgovani” u kome glavne uloge tumače Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić i koji nam donosi lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas , ,,Ruski konzul” o dešavanjima koja su definisala budući suživot Srba i Albanaca na Kosovu i,,Za danas toliko”, film o porodici, ljubavi i poštovanju 

Naše najmlađe posetioce očekuju nezaboravne avanture uz animirane filmove ,,Kung Fu Panda 4” najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije,  ,,Baba Jaga” u kojoj Princeza Safir i Baba Jaga sa malenom družinom kreću na put pun izazova i raznih pustolovina, ,,Vau vau Zvezda: Koncert u parku” u kome Bodi, tibetanski mastif, želi da postane najveća zvezda rokenrola i igranoj porodičnoj avanturi ,,Lesi: Nova avantura”, sve sinhronizovane na srpski jezik. Ljubitelje horor filmova očekuje ,,Prvo predskazanje” a fanovi akcije uživaće u borbi titana u filmu ,,Godzila X Kong: Novo carsrvo”. 

Epska avantura ,,Dina: Drugi deo”, vizuelno remek-delo fascinirala je bioskopsku publiku širom sveta, a na velikom platnu naći će se i ,,Isterivači duhova: Ledena pretnja“ gde pratimo kako se porodica Spengler vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u New Yorku.

Kad Cineplexx bioskopi slave rođendan, svi uživaju! Vidimo se ove subote! Detaljan repertoar i vreme projekcija u svim bioskopima pogledajte na www.cineplexx.rs