vintage fest 1

Vintage Festival za dame istančanog ukusa

 

Peti po redu “Vintage Festival” biće održan u subotu 14. novembra u NOVOM Bitefartcafe klubu u Mitropolita Petra 8, od 13h do 19h.

Svetske selebriti dame kao što su Kate Mos, Siena Miler, Aleksa Čang, pa čak i Victoria Beckam, već dugi niz godina sa ponosom ističu kako najviše vole da posećuju vintidž šopove i da tamo kupuju jedinstvene haljine, tašne i kapute.

U svetu je već postala stvar prestiža posedovati Šanel ili Hermes Birkin torbu iz sedamdesetih godina prošlog veka, a poznavaoci vintidž mode uvek ističu da vintidž stvari treba posmatrati kao vino – sa godinama postaju sve bolje i skuplje. Verujemo da je i vama dosta velikih tržnih centara i masovne proizvodnje istih stvari, različitih brendova.

Poslednjih godina taj svetski trend je konačno došao i u Srbiju, a jedno od retkih mesta gde u Beogradu možete pronaći vintidž stvari prestižnih svetskih brendova kao sto su Šanel, Hermes, Prada i slično je “Vintage Festival”. On se organizuje samo nekoliko puta u toku godine na radost svih poklonika ove garderobe, pa iskoristite ovu jedinstvenu priliku.