The gift1 e1425495040849

U Bitefartcafe-u već popunjeni prvi redovi?

Za The Gift bend koji gostuje u petak i Perpetuum mobile, koji u Novi Bitefartcafe stiže u subotu, svaki put se odvija takmičenje ko će pre rezervisati mesta što bliže bini.

Ova dva klupska benda, potpuno su različitih repertoara i nastupa ali ono što ih povezuje je verna publika koja kao omađijana prati svaki njihov nastup, a evo i zašto!

 The Gift ekipa nas vraća u ona glamurozna vremena britanskog pop zvuka osamdesetih i devedesetih ali nikako samo pesmama koje izvode, već prvenstveno odvažnim, energičnim i suptilno zavodljivim nastupom. Oni su u svojoj ulozi kako svirkom, izgledom, tako i plesom i obraćanjem publici između pesama. Publika tako zaista ima osećaj da se nalazi u Londonu osamdesetih godina, a lepši deo auditorijuma prati ove harizmatične muzičare uzdasima, aplauzom i vriscima. I tako svaki put. Pa ko ne bi poželeo ovakav petak veče?

Perpetuum Mobile sa druge strane ima raznovrstan repertoar koji se proteže od pop – roka osamdesetih do najnovijih MTV, VH1 i haus hitova. Da budemo iskreni, njihove prve redove svakako pune dve dame iz fronta, predivne Marija i Danka koje, osim što su vrhunski vokali, uspevaju da dopru do svake osobe u publici i učine da se osećaju kao da je pesma baš njima posvećena, a svojim energičnim nastupom baš svakoga pomere iz mesta. Ne propustite ih ove subote!

Bitefartcafe se nalazi na novoj lokaciji, Mitropolita Petra 8, tik do sportskog centra Pionir i otvoren je svaki dan od 10 – 23:30, dok je vikend tradicionalno rezervisan za najbolju živu svirku u gradu.