TRKA

Takmičenje za najveću klupsku atrakciju

Klub Vrtoglavica organizuje takmičenje za najveću klupsku atrakciju. Konkurs je namenjen izvođačima muzike, tj, muzičkim grupama (bendovima) – autorskim, kaver, tribjut, pevačima, instrumentalistima, lajv ektovima i ostalim oblicima živog izvođenja muzike bez obzira na vrstu ili žanr popularne muzike.

Jedini kriterijum u odlučivanju prolazaka kroz kvalifikacione i polufinalne večeri, pobednika i pri dodeljivanu nagrada biće glasovi publike. Jedini izuzetak će biti nagrada stručnog žirija koju će po svom ličnom izboru i kriterijumima koje to bude sam uspostavio eventualno dodeliti organizator nezavisno od dešavanja na konkursu (festivalu).

Takmičarski sistem je kvalifikacione večeri (nastup do 30 min) iz kojih se ide u polufinalne večeri (nastup do 40 minuta) pa dalje u finalne večeri (nastup do 40 minuta), prolazi se dalje samo preko glasova publike, prve tri nagrade su novčane i termini za probe.

Kvalifikacione i polufinalne večeri će se održavati u klubu Vrtoglavica, a organizator zadržava pravo da finalno veče premesti u veći prostor ukoliko proceni da će interesovanje publike daleko prevazići kapacitete mesta održavanja kvalifikacionih večeri. Organizator takođe zadržava pravo i mogućnost da eventualno poveća nagradni fond u slučaju pronalaženja zainteresovanih sponzora.

Nagrade su:

I mesto: 30.000 dinara i osam besplatnih proba (dvočasovni termini) u studiju Vrtoglavica

II mesto: 10.000 dinara i četiri besplatne probe (dvočasovni termini) u studiju Vrtoglavica

III mesto: četiri besplatne probe (dvočasovni termini) u studiju Vrtoglavica

Rok za prijavljivanje je 10. oktobar do 20 časova na email: trkafest@gmail.com.