stand up na bis 602

Stand Up na Bis!

Premijerno u pozorištu Atelje 212

Najpopularniji stand up komičari iz Srbije, zajedno sa gostima iz regiona, nastupiće 6. marta od 20h u Ateljeu 212. Zasmejavaće vas Srđan Dinčić, Nenad Danilović, Jelena Radanović, Nikola Silić, Oliver Sotra i Aleksandar Perišić (komičari iz organizacije Standup.rs), kao i stand up komičari – gosti iz zemalja u okruženju, koji se ovom prilikom zateknu u Beogradu…

Svi stand up komičari, koji će nastupati u okviru večeri Stand Up na Bis!, neguju originalan, autorski humor koji se sa oduševljenjem prihvata širom eks – YU regiona. Ovom priliom će se po prvi put predstaviti publici u ambijentu kultnog beogradskog pozorišta.

„U eri kriza svih mogućih vrsta – krize identiteta, krize umetnosti i globalne ekonomske krize – komedija u formi stand up-a nudi “kulturno” rešenje: da bez velikih produkcionih zahteva kvalitetan, autorski humor može da stigne u svako pozorište i ustanovu kulture u Srbiji. U suštini ove specifične forme komedije, drugačije od mono drame i kabarea, je originalan humor – autor teksta je imperativno i izvođač komedije. Ta iskrena i neposredna forma prijemčiva je najširem krugu publike različitih životnih doba i interesovanja upravo jer proističe iz ličnog iskustva umetnika i njegovog pogleda na svet. ” – Standup.rs.

Karte su u prodaji na blagajni Ateljea 212 po ceni od 500 dinara.