IMG 1104 e1441807045326

Slobodna Zona raspisuje konkurs za volontere

U susret jedanaestom izdanju Festivala angažovanog igranog i dokumentarnog filma, Slobodna Zona raspisuje konkurs za volontere i volonterke u Beogradu.

Festival će se i ove godine održati u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a od 5. do 11. novembra na lokacijama Sava Centra, Kulturnog centra Beograda, Doma omladine Beograda i Kinoteke, dok će nam pomoć u pripremi Festivala biti potrebna već tokom meseca oktobra.

 U zavisnosti od interesovanja, znanja i veština volonteri su nam potrebni na sledećim pozicijama:

– organizacija festivala
– priprema za otvaranje festivala
– prevođenje
– promocija festivala
– ažuriranje web stranice i društvenih mreža
– foto i video dokumentacija
– služba za goste festivala
– rad na info pultu

Na konkurs se mogu prijaviti svi oni koji imaju više od 18 godina, otvoreni su i komunikativni, govore engleski jezik, prate aktuelnosti iz sveta filmske i kulture uopšte.CV i motivaciono pismo sa naznakom za koji segment realizacije od ponuđenih se prijavljuju, mogu nam poslati najkasnije do petka, 18. septembra na mejl adresu:  volontiranje@freezonebelgrade.org  (Subject: Volontiranje na SZ) i tako postanu deo tima Slobodne Zone.

 Mi ti za uzvrat nudimo dragoceno iskustvo kroz sve segmente pripreme i realizacije jednog festivala uz druženje i sticanje novih poznanstava, druženje sa gostima festivala, producentima, organizatorima drugih festival, besplatan ulazak na filmske projekcije i popratna dešavanja vezana uz festival, kao i sertifikat o volontiranju.