Roda i KSS uz saopstenje copy

Nastavak uspešne saradnje RODE i KSS-a

Tokom trajanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu potvrđeno je višegodišnje partnerstvo kompanije Mercator-S, odnosno njenog brenda Rode i Košarkaškog saveza Srbije. Matija Protić, izvršni direktor marketinga kompanije Mercator-S, i Dejan Tomašević, generalni sekretar KSS, složili su se da su dosadašnji zajednički projekti bili više nego uspešni i da su značajno doprineli zajedničkom cilju, a to je razvoj košarke u svim delovima Srbije i promocija ovog sporta među decom.

Roda je bila ponosni sponzor FIBA kvalifikacionog turnira u Kombank areni s kojeg je naša reprezentacija, kao pobednik takmičenja, otišla na Olimpijske igre u Rio i tamo osvojila srebrnu medelju! Svoju podršku Roda je dala i ženskoj seniorskoj i juniorskoj ligi Srbije što je znatno uticalo na poboljšanje kvaliteta ovih takmičenja i dalo dodatnu vrednost ženskoj reprezentaciji Srbije da na Olimpijskim igrama u Riju osvoji bronzanu medalju! Roda je donirala i terena za basket. Upravo nakon te podrške „Roda 3 x 3 liga Srbije‟ je od strane FIBA u avgustu 2016. godine proglašena i zvanično najjačom ligom na svetu!

Kao ponosni sponzor, Roda i ove godine podržava Kup Radivoja Koraća pa je, tokom trajanja ovog takmičenja, u okviru Hale Čair otvorila još jedan KSS šop. Sve do 19. februara KSS šopovi u Roda Centru i u Hali Čair poklanjaće popust od 30% na ceo asortiman, od originalnih reprezentativnih dresova, pa do navijačkih rekvizita. Kupovinom ovih proizvoda svi zajedno pomažemo razvoj srpske košarke.