image001 7

Raul Midon u BitefArtCafe-u

Ovaj muzički vanzemaljac ostavlja bez daha i one najsigurnije u svoju muzikalnost. Raul Midon će u četvrtak predstaviti svoj novi album „Don’t hesitate” svima koji uspeju da obezbede kartu za njegov nastup u Bitefartcafe-u ali i obradovati one koji jedva čekaju da čuju pesme koje su se izdvojile na prethodnim albumima.

Raul Midon, jedan je od malo slepih i slabovidih muzičara koji je sam snimao i producirao većinu svog novog albuma. Prethodnih nekoliko godina, Raul je učio obradu zvuka i nabavio opremu koja je specifično osmišljena za slepe. Ovaj muzičar nikada nije dozvolio preprekama u životu da ga spreče da radi ono što voli i da se usavršava u svakom segmentu. Muzička i tehnička veština, Midonu su drugo ime, kao i neverovatna sposobnost da svoje emocije pesmom prenese na slušaoca. Međutim, dok posmatrate Raulov nastup, najčešće se pitate kako on to izvodi, a odgovor na pitanje se ne nazire. Ovaj muzički vanzemaljac ostavlja bez daha i one najsigurnije u svoju muzikalnost.

Da podsetimo, karata još uvek ima ali je broj ograničen. Mogu se naći u klubu Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8, kao i putem prodajnih mreža eventim, ddtickets i gigstix, ticketline. Cena karte je 1200 dinara, dok će na dan koncerta poskupeti na 1500 dinara.